טורט שוקולד-ערמונים איטלקי
מתכון טורט שוקולד ערמונים איטלקי מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח ערמונים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טורט שוקולד וערמונים, טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, ו טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד.
הוראות
בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה, מחממים שוקולד בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד רך, על 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות.
כדי שוקולד, להוסיף מסקרפונה, ריקוטה, 1/4 כוס סוכר מגורען, חלמונים ביצה, רום, קמח, ערמונים קצוצים; מערבבים עד מעורבב היטב.
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות לבנים עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך תערובת גבינה; לגרד את הקרום עוגייה ואת רמת התפשטות.
אופים בתנור 350 עד המילוי הוא מוצק כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע קפיצים בחזרה כאשר נגע קל במרכז, על 30 דקות (20 דקות בתנור הסעה).
מגניב על מדף על 20 דקות. תריץ סכין בין העוגה לשפת המחבת, תסיר שפה.
בואו torte להתקרר לטמפרטורת החדר, על 45 דקות; להמשיך, או להירגע אטום עד 1 יום.
לנפות אבקת סוכר מעל טורט. אם תרצה, לקשט את הדף עם ערמונים שלמים מרווחים באופן שווה סביב שפה.
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה.
בצק עוגיות. במעבד מזון או בלנדר, מערבולת על 45 עוגיות וופל וניל (6 עוז. סה " כ) עד הקרקע דק.
יוצקים פירורים למחבת עוגה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
מוסיפים 3 כפות חמאה מומסת או מרגרינה, 1 כף כל דבש ורום, 1 כפית וניל, ו 1/4 כפית קינמון טחון; לערבב היטב ולחץ באופן שווה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.