קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

טורט שוקולד-ערמונים איטלקי

טורט שוקולד-ערמונים איטלקי
מתכון טורט שוקולד ערמונים איטלקי מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח ערמונים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טורט שוקולד וערמונים, טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, ו טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד.

הוראות

1
בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה, מחממים שוקולד בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד רך, על 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי שוקולד, להוסיף מסקרפונה, ריקוטה, 1/4 כוס סוכר מגורען, חלמונים ביצה, רום, קמח, ערמונים קצוצים; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ערמוניםערמונים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דבש הדריםדבש הדרים
3
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות לבנים עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך תערובת גבינה; לגרד את הקרום עוגייה ואת רמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
אופים בתנור 350 עד המילוי הוא מוצק כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע קפיצים בחזרה כאשר נגע קל במרכז, על 30 דקות (20 דקות בתנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגניב על מדף על 20 דקות. תריץ סכין בין העוגה לשפת המחבת, תסיר שפה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו torte להתקרר לטמפרטורת החדר, על 45 דקות; להמשיך, או להירגע אטום עד 1 יום.
7
לנפות אבקת סוכר מעל טורט. אם תרצה, לקשט את הדף עם ערמונים שלמים מרווחים באופן שווה סביב שפה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ערמוניםערמונים
8
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
9
בצק עוגיות. במעבד מזון או בלנדר, מערבולת על 45 עוגיות וופל וניל (6 עוז. סה " כ) עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים פירורים למחבת עוגה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
11
מוסיפים 3 כפות חמאה מומסת או מרגרינה, 1 כף כל דבש ורום, 1 כפית וניל, ו 1/4 כפית קינמון טחון; לערבב היטב ולחץ באופן שווה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.