קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

טורט שוקולד-ערמונים איטלקי

טורט שוקולד-ערמונים איטלקי
מתכון טורט שוקולד ערמונים איטלקי מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח ערמונים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טורט שוקולד וערמונים, טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, ו טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד.

הוראות

1
בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה, מחממים שוקולד בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד רך, על 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי שוקולד, להוסיף מסקרפונה, ריקוטה, 1/4 כוס סוכר מגורען, חלמונים ביצה, רום, קמח, ערמונים קצוצים; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ערמוניםערמונים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דבש הדריםדבש הדרים
3
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות לבנים עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך תערובת גבינה; לגרד את הקרום עוגייה ואת רמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים בתנור 350 עד המילוי הוא מוצק כאשר מחבת הוא בעדינות מזועזע קפיצים בחזרה כאשר נגע קל במרכז, על 30 דקות (20 דקות בתנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
5
מגניב על מדף על 20 דקות. תריץ סכין בין העוגה לשפת המחבת, תסיר שפה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-
6
בואו torte להתקרר לטמפרטורת החדר, על 45 דקות; להמשיך, או להירגע אטום עד 1 יום.
7
לנפות אבקת סוכר מעל טורט. אם תרצה, לקשט את הדף עם ערמונים שלמים מרווחים באופן שווה סביב שפה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ערמוניםערמונים
8
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
9
בצק עוגיות. במעבד מזון או בלנדר, מערבולת על 45 עוגיות וופל וניל (6 עוז. סה " כ) עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
קרום עוגת עוגיותקרום עוגת עוגיות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים פירורים למחבת עוגה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
11
מוסיפים 3 כפות חמאה מומסת או מרגרינה, 1 כף כל דבש ורום, 1 כפית וניל, ו 1/4 כפית קינמון טחון; לערבב היטב ולחץ באופן שווה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.