טורט שזיפים עם קרם הל
טורט שזיפים עם קרם הל הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 494 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, סוכר turbinado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, הל-ריבת שזיף, ו טורט שזיפים אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את קרם הל: מקציפים את הקרם יחד עם סוכר והל משובח במיוחד עד שמנת בקושי מחזיקה פסגות רכות. מקררים עד שמוכנים להגיש. מחממים תנור ל 350 מעלות F. באמצעות מערבל חשמלי קרם חמאה וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וביצים, ואז להכות עד משולב היטב.באמצעות מרית גומי להפיץ את הבלילה (זה יהיה די עבה, למחבת 10 אינץ ' מגולח צורה האביב.
מניחים את חצאי השזיף,צד העור למעלה, על גבי הבלילה קרוב ככל האפשר. לחץ אותם לבלילה רק קצת.
מפזרים קלות עם סוכר turbinado.
אופים במשך שעה אחת עשר דקות עד סכין חדה מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן מגניב מעט (כ 20 דקות) ואז להפעיל סכין חדה סביב הקצוות ולשחרר את הטופס האביב.