קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שזיפים עם קרם הל

טורט שזיפים עם קרם הל
טורט שזיפים עם קרם הל הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 494 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, סוכר turbinado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, הל-ריבת שזיף, ו טורט שזיפים אדומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את קרם הל: מקציפים את הקרם יחד עם סוכר והל משובח במיוחד עד שמנת בקושי מחזיקה פסגות רכות. מקררים עד שמוכנים להגיש. מחממים תנור ל 350 מעלות F. באמצעות מערבל חשמלי קרם חמאה וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וביצים, ואז להכות עד משולב היטב.באמצעות מרית גומי להפיץ את הבלילה (זה יהיה די עבה, למחבת 10 אינץ ' מגולח צורה האביב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את חצאי השזיף,צד העור למעלה, על גבי הבלילה קרוב ככל האפשר. לחץ אותם לבלילה רק קצת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
4
מפזרים קלות עם סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
5
אופים במשך שעה אחת עשר דקות עד סכין חדה מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
תן מגניב מעט (כ 20 דקות) ואז להפעיל סכין חדה סביב הקצוות ולשחרר את הטופס האביב.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מגישים חם, עם קרם הל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים