טורט תפוחים
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 330 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם וניל, תפוחים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: טורטה אגוז תפוח, טורט תפוחים, ו טורט בווארי אפל.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. Beat חמאה ו 1/4 כוס הסוכר בקערה קטנה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
הוסף 1 של הביצים; לנצח עד מעורבב היטב.
מוסיפים 1-1 / 4 כוסות קמח; מערבבים היטב.
מורחים על החלק התחתון ו 1-1 / 2 אינץ 'בצד של 9 אינץ' מחבת springform.
אופים 5 עד 7 דקות. או עד מעט השחמה; להפריש.
מקציפים הנותרים 1/2 כוס סוכר, גבינת שמנת, קמח ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף 2 ביצים שנותרו, 1 בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כף לקרום. למעלה באופן שווה עם תפוחים ושקדים.
אופים 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F; המשך לאפות עוד 30 דקות.
טפטוף שווה עם ג ' לי. הפעל סכין קטנה או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים כמה שעות או לילה. חנות שאריות טורט במקרר.