קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

טורטה דה פאן מוג'יקון (עוגת פודינג לחם מוג'יקון)

טורטה דה פאן מוג'יקון (עוגת פודינג לחם מוג'יקון)
Torta de Pan Mojicón (עוגת פודינג לחם Mojicón) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-79 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", חלב, משחת גויאבה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Torta de Dulce de Coco (עוגת פודינג קוקוס קולומביאנית), טורטה דה פסטורס (עוגת פודינג אורז וגבינה קולומביאנית), ו עוגת פודינג לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה קלה צלחת אפייה בינונית. מחממים התנור ל 350 מעלות F.In קערה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת כבדה, סוכר, קינמון ותמצית וניל ולהניח בצד.חותכים את mojicones במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את תחתית mojicón פרוס בתבנית האפייה, להוסיף את ממרח גויאבה, ואז את צמרות המוחיקונים (צד חום למעלה), להיות בטוח חתיכות של ממרח גויאבה הם בין השכבות של הלחם או שזה יהיה לשרוף בזמן האפייה.שלנו תערובת פודינג מעל mojicones ולאפשר להשרות במשך 10 דקות, לחיצה למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גויאבהגויאבה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים במשך 40 עד 45 דקות יותר או עד פחזניות פודינג למעלה פודינג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר מהתנור ומגיש חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק