טורטה דה פאן מוג'יקון (עוגת פודינג לחם מוג'יקון)
Torta de Pan Mojicón (עוגת פודינג לחם Mojicón) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-79 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", חלב, משחת גויאבה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו Torta de Dulce de Coco (עוגת פודינג קוקוס קולומביאנית), טורטה דה פסטורס (עוגת פודינג אורז וגבינה קולומביאנית), ו עוגת פודינג לחם (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה צלחת אפייה בינונית. מחממים התנור ל 350 מעלות F.In קערה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת כבדה, סוכר, קינמון ותמצית וניל ולהניח בצד.חותכים את mojicones במחצית אופקית.
מניחים את תחתית mojicón פרוס בתבנית האפייה, להוסיף את ממרח גויאבה, ואז את צמרות המוחיקונים (צד חום למעלה), להיות בטוח חתיכות של ממרח גויאבה הם בין השכבות של הלחם או שזה יהיה לשרוף בזמן האפייה.שלנו תערובת פודינג מעל mojicones ולאפשר להשרות במשך 10 דקות, לחיצה למטה בעדינות.
אופים במשך 40 עד 45 דקות יותר או עד פחזניות פודינג למעלה פודינג מוגדר.
הסר מהתנור ומגיש חם או בטמפרטורת החדר.