טורטה טופו בגריל
טורטה טופו בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. לך לחנות ותביא מים, לחמניות סנדוויץ', גבינת קוטיג'ה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), ארוחת ערב הערב: צ'יפוטלה צלוי סטייק טורטה, ו כריכי טופו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור טופו:קו משטח עבודה עם שכבה כפולה של מגבות נייר.
מניחים את הטופו על מגבות הנייר ומכסים בשכבה כפולה נוספת של מגבות נייר. באמצעות הידיים שלך, לחץ בעדינות על המגבות עד שהם ספוג דרך.
הסר וזרוק את מגבות הנייר.
חותכים את לרוחב טופו לפרוסות 8 (1/2 אינץ').
יוצקים חצי מהרוטב החריף לתבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).בינתיים, מחממים את השמן הנמדד בסיר קטן מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את השעועית והמים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. בעזרת כף מזלג או כף עץ, מחית כמחצית מהשעועית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, כ 5 דקות.
להסיר מהחום ולהניח בצד.כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן.
מניחים את טופו במרינדה על הגריל, מתבלים במלח, מכסים את הגריל, ומניחים לטופו לבשל ללא הפרעה עד שסימני הגריל מופיעים בתחתית, כ -3 עד 4 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, להפוך את הטופו, העונה עם מלח, כיסוי, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני ואת טופו הוא התחמם, כ 3 עד 4 דקות יותר.
העברה לצלחת גדולה לכסות באופן רופף עם נייר.
מניחים את הלחמניות על הגריל, לחתוך בצד למטה, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים, על 3 עד 4 דקות.מחלקים את השעועית השמורה על שני חצאי הלחמניות בשכבה זוגית. תחלק את הגבינה והחלפיניו על הלחמניות התחתונות. מחלקים את האבוקדו על jalapeños ומתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים את הטופו על האבוקדו, ואז מחלקים את החסה על הטופו. לסגור עם צמרות לחמניה ומגישים.