Ahogadas טורטה - טורטה מקסיקני אותנטי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . אם יש לכם שמן צמחי, סוכר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו Ahogadas טורטס, כריך חזיר מטוגן עם מרק עגבניות מתובל (Ahogadas טורטס), ו כריך חציל מטוגן מקסיקני (טורטים טבעוניים ופמבזוס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את 16 שיני שום טחון, 2 כפות אורגנו טחון, 2 כפיות מלח ופלפל בקערה. לשפשף תערובת שום על קת החזיר, ומניחים חזיר במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
Boston Butt
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
צלי בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). המשך צלייה עד חזיר הוא רך וכבר לא ורוד במרכז, על 2 שעות ו 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c). מכסים את הבשר בשתי שכבות של רדיד אלומיניום, ומאפשרים לנוח באזור חם במשך 20 דקות לפני חיתוך מחוספס או רטוש אותו. שאריות של חלקי חילוף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מניחים את הפלפלים בצ ' יפוטלה בקערה, ומכסים במים חמים. אפשר פלפלים להשרות עד מתרכך, על 3 דקות; לנקז. תניח בצד.
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים ב 8 שיני שום טחון בצל קצוץ; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים עגבניות רומא, 1 כוס מים, פלפל צ 'יפוטלה צ' ילי, 5 כפיות של אורגנו, סוכר, ומלח לפי הטעם.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
הוסף את טפטוף המחבת השמורה. מבשלים, חשופים, מעל חום נמוך במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
יוצקים את רוטב הצ ' יפוטלה לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הרוטב זז לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ולרסק את הרוטב נכון במחבת. מסננים את הרוטב דרך מסננת.
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
כדי לשרת: חלול את החצי התחתון של כל bolillo לעשות קערה רדודה חזיר קצוץ. לגרוף על 2 כפות של רוטב צ ' יפוטלה על החלק התחתון של כל גליל, ואז לסדר את החזיר הקצוץ על הרוטב. מעל כל כריך עם כמה פרוסות חלפיניו כבושים, ואחריו החלק העליון של הגליל.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.