טורטה פולנטה
והוא יספק כ 8 מנות. אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טורטה פולנטה יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, גבינות עם כמהין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: טורטה פולנטה, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), ו פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות.
הוראות
להביא 7 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
הוסף 1 1/2 כף. מלח ועלי המפרץ.
לטאטא כל הזמן, להוסיף בהדרגה פולנטה. להפחית את החום בינוני ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מתחילה להתעבות, ולאחר מכן להתאים את החום כדי לשמור על בועה עדינה. מבשלים, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי חסון וסיר גירוד, עד פולנטה עבה שמנת ודגנים הם התרככו, 30 עד 45 דקות. אם הוא הופך נוקשה מדי לערבב בקלות, להוסיף קצת מים רותחים.
להמיס 3 כף. חמאה במחבת בינונית לא דביקה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב רך וחיוור, כ 20 דקות.
הסר עלי דפנה מפולנטה. מערבבים בצל ומתבלים במלח לפי הטעם.
חמאה 13 על 9 על 2 ב. תבנית אפייה בנדיבות.
יוצקים שליש פולנטה לצלחת, מתפשטים באופן שווה. למעלה עם חצי גבינה truffled.
מוסיפים עוד שליש פולנטה, ואז נותרים גבינות truffled. Dollop שנותר פולנטה על גבי ולהתפשט באופן שווה.
מפזרים פרמזן ונקודה עם נשאר 1 כף. חמאה.
אופים טורטה עד חום בינוני, מבעבע על הקצוות, וחם למגע, 40 עד 45 דקות.
בואו מגניב, ואז להירגע עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
חותכים את טורטה למלבנים קטנים (בערך 1/2/2 על 2 בפנים.) ולהעביר לתבנית אפייה. מטגנים 4 אינץ ' מחום עד השחמה פריך, על 5 דקות.
הפוך קדימה: דרך כיסוי צעד עם לעטוף פלסטיק צמרמורת כמה שעות או לילה.