טורטיות Portabella
טורטיות Portabella הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. אם יש לך מלח, קורנית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אומצות פורטבלה, Portabella Stroganoff, ו Portabella Stroganoff (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 7 בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; לזרוק היטב. מסדרים שיני שום על גבי תערובת בטטה, ואופים ב 400 במשך 30 דקות.
הסר שום; דק פרוסה, ולהניח בצד. הניחו בצד את תערובת הבטטה.
מברשת 2 כפיות שמן זית על פרוסות בצל וכיפות פטריות.
מפזרים 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל על פטריות.
מניחים בצל ופטריות על תבנית אפייה; מטגנים 4 דקות בכל צד או עד למכרז. חותכים כובעי פטריות לרצועות דקות; מניחים פטריות ופרוסות בצל בצד.
מניחים מחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים 1 טורטייה, ומבשלים 15 שניות בכל צד.
הסר ממחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על הליך עם טורטיות שנותרו.
מורחים 1 1/2 כפיות מיסו על כל טורטייה. מחלקים את השום, פטריות, עגבניות, ארוגולה, גבינת פונטינה באופן שווה בין טורטיות, להתגלגל.
חותכים כל טורטייה מגולגל במחצית לרוחב.
מערבבים סלט ירקות וגרס; לזרוק היטב. מסדרים 1 1/2 תערובת סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות.
שלב חומץ 1 כף שמן; מערבבים היטב.
לטפטף תערובת חומץ על סלטים; העליון כל סלט עם 2 חצאי טורטייה מגולגל, תערובת 3/4 כוס בטטה, ו 2 פרוסות בצל.