טורטיות ברווז
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז.
הוראות
מבשלים את הברווז, צד העור למטה, מכוסה, במחבת כבדה כבדה כבדה גדולה על חום בינוני-נמוך עד העור הוא משחימים היטב פריך והברווז מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.
הסר את הברווז ושופכים את כל אבל 1 כפית של השומן מהמחבת ושמורה. מבשלים את הבצל בשומן הברווז הנותר על אש מתונה עד פריך וחום, כ -10 דקות.
מוסיפים 3 כפות מים למחבת ומגרדים את תחתית המחבת עד שהמים מתאדים.
הסר את העור מן הברווז ושמורה. לגרוס את הבשר ואת המקום בקערה בינונית.
מניחים את עור הברווז בחזרה במחבת ומבשלים מעל חום מתון, עד העור פריך, על 5 דקות.
הסר את העור מחבת, קוצצים ולשים באותה קערה כמו בשר מגורר.
יוצקים את כל שומן הברווז מהמחבת ושומרים את השומן.
מקום 1 טורטייה על משטח העבודה שלך ולהפיץ 1 כף גבינת עיזים, 2 כפות של הבצל, 1/2 כוס תערובת הברווז ו 1 כפות בצל ירוק על גבי טורטייה.
להניח טורטייה אחרת על גבי הבצל הירוק.
מברשת מחבת nonstick עם 1/2 כפית של שומן ברווז שמורות על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הקסדייה פונה פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות. חזור עם שאר החומרים לשרת מיד.
BYOC: מה אתה לא יכול לזרוק בקסדייה? נסה גבינת מונטריי או חלפיניו כבושים.