קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

טורטיות ברווז

טורטיות ברווז
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז.

הוראות

1
מבשלים את הברווז, צד העור למטה, מכוסה, במחבת כבדה כבדה כבדה גדולה על חום בינוני-נמוך עד העור הוא משחימים היטב פריך והברווז מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את הברווז ושופכים את כל אבל 1 כפית של השומן מהמחבת ושמורה. מבשלים את הבצל בשומן הברווז הנותר על אש מתונה עד פריך וחום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 3 כפות מים למחבת ומגרדים את תחתית המחבת עד שהמים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את העור מן הברווז ושמורה. לגרוס את הבשר ואת המקום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים את עור הברווז בחזרה במחבת ומבשלים מעל חום מתון, עד העור פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את העור מחבת, קוצצים ולשים באותה קערה כמו בשר מגורר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את כל שומן הברווז מהמחבת ושומרים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מקום 1 טורטייה על משטח העבודה שלך ולהפיץ 1 כף גבינת עיזים, 2 כפות של הבצל, 1/2 כוס תערובת הברווז ו 1 כפות בצל ירוק על גבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ברווז שלםברווז שלם
9
להניח טורטייה אחרת על גבי הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10
מברשת מחבת nonstick עם 1/2 כפית של שומן ברווז שמורות על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מבשלים את הקסדייה פונה פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות. חזור עם שאר החומרים לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
BYOC: מה אתה לא יכול לזרוק בקסדייה? נסה גבינת מונטריי או חלפיניו כבושים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Calvet Cremant de בורדו ברוט
Calvet Cremant de בורדו ברוט
גוף צהוב זהוב יפה עם בועות קנס מאוד מתמיד.אף אקספרסיבי של פירות צהובים ובריוש. חיך טרי ומאוזן.