טורטיות לגלישה וגינה עם סלט אבוקדו
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? Quesadillas לגלוש וגינה עם סלט אבוקדו יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו אבוקדו מוצק-בשלים, מלח ים גס, גרעיני תירס, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו סלט אבוקדו בלסמי גינה, בית הספר סלט גינה עם חומוס ואבוקדו, ו נאצ'וס מסיבת Surf 'N טורף בגריל עם רוטב Cotija אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
ולשים מחבת גריל על זה. בקערה בינונית, לזרוק שרימפס עם שום, מלח, תבלינים, מיץ תפוזים, ושמן.
מחלקים חצי גבינות בין טורטיות, משאירים חצי מכל טורטיה חשופה. גבינה למעלה עם קישואים, תירס, בצל ירוק. ירקות עליונים עם גבינות שנותרו.
מחבת גריל שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. גריל שרימפס במחבת, פונה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, על 3 דקות. קוצצים לאט שרימפס, מפזרים גבינה על טורטיות, ומקפלים טורטיות כדי לסגור.
קסדיות גריל על באח בישול, פונה פעם אחת עם מרית רחבה, עד גבינה נמסה טורטיות זהובות, על 2 דקות לכל צד.
מערבבים סלט מרכיבים בעדינות בקערה ומסדרים על צלחות.
חותכים את הקסדיות לפרוסות ומגישים אותן לצד סלט.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.