טורטיות מתקפלות
Quesadillas מתקפל הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך קרם, כמון טחון, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. וזה די טוב. נסו קיפול ברביקיו טורקיה, פשטידת בשר בקר מוקרמת, ו קיפול מעל אופים טורטייה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית 2 כפות צ ' ילי ירוק מעל מחצית מכל טורטייה, מתפשט באופן שווה.
מפזרים גבינה, בצל וכמון על צ ' ילי. מקפלים כל טורטיה לשניים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף 2 קסדיות, ומבשל 2 דקות. הפעל ומבשלים 2 דקות או עד גבינה נמסה.
הסר מהמחבת, ולהתחמם. חזור עם שאר הקסדיות.
חותכים כל quesadilla ל 3 טריזים.
מגישים עם שמנת חמוצה, סלסה וכוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.