קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

טורטיות תרד ופטריות

טורטיות תרד ופטריות
מתכון Quesadillas תרד פטריות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 35 דקות. מתאבן זה יש 137 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, טורטיות קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה מ Allrecipes יש 158 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טורטיות תרד ופטריות, טורטיות תרד ופטריות, ו פטריות פריכות, טורטיות תרד ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן תרד על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
2
לנקז ולטפוח יבש.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפזרים 1/2 כוס גבינה בצד אחד של כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
5
מניחים את גבינת טורטיות בצד על דפי אפייה, ואופים 5 דקות, או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים שום ופטריות, ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מערבבים בתרד, וממשיכים לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
8
מניחים כמות שווה של התערובת בצד הגבינה של כל טורטייה. מקפלים טורטיות במחצית על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
9
מחממים שמן במחבת נפרדת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים quesadillas במחבת אחד בכל פעם, ומבשלים 3 דקות בכל צד, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
חותכים כל quesadilla ל 4 פלחי לשרת.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.