קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טורטייה ספרדית אפויה

טורטייה ספרדית אפויה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם, ומנה צדדית צמחונית? טורטייה ספרדית אפויה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אדמה o ' ביצים טבעיות, בצל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה ובצל בשמן כ 5 דקות, הופכים תפוחי אדמה כל הזמן אפילו לבישול, עד שהשמן מתחיל להתבשל; מוסיפים טימין, מלח ופלפל. מבשלים על 10 דקות יותר, הפיכת תפוחי אדמה כל הזמן, עד תפוחי אדמה רכים ומכרז. (אם תפוחי אדמה מתחילים לטגן ולהפוך חום במהלך הבישול, להפחית את החום.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מחום; ניקוז (לא לשטוף מחבת).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה בינונית; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, באותו מחבת, לבשל ומערבבים פלפל ועגבניות מיובשות על חום בינוני 1 דקה; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה. לשבור את תפוחי אדמה קצת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תנור חום עד 177°. שורה תחתונה של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם נייר קלף בישול; צד גריז של צלחת עם שמן. בקערה גדולה, להכות ביצים קלות עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לביצים; מערבבים עד מעורבב. בזהירות לשפוך לתוך צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אופים כ 30 דקות או עד ביצים מוגדרות לחלוטין העליון הוא נפוח מעט זהב; מגניב 15 דקות. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 4 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כדי לשרת, להפעיל סכין דק סביב קצה טורטייה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מקום מלבני המגיש מגש הפוך על צלחת אפייה (להיות מגש בטוח הוא לפחות גדול כמו צלחת אפייה); בזהירות להפוך מגש צלחת אפייה מעל.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
הסר צלחת אפייה; לקלף את נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
מגישים מקורר.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Parador Tempranillo. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo יש פרופיל פירות חזק, מאפיין של העונה שמש חם גדל. מזכיר קלאסי ריברה דל Duero בסגנון, היין יש פירות אדומים בהירים הערות סגול, עם גימור סלעי, יבש קלאסי. הבציר הראשון מכרם הכרכרות.תערובת: 100% Tempranillo