קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

טורטייר דו שאק

טורטייר דו שאק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל tortière du Shack. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 381 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך, חזיר טחון, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הצריף המזויף, מאך שתיים: מחסנית הצריף הכפולה סדוקה, The Fake Shack (or the Shack Burger at Home), ו כריכי בקתת דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קמח דופק, חמאה, ומלח במזון עליהמעבד עד חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף 1/4 כוס מים ומערבבים רק עד שאגי clumpsform, הוספת מים נוספים על ידי כפית ifdry. מחלקים את הבצק לשניים; לשטח כל חלקיםלדיסק. לעטוף דיסקים בניילון עטיפהכל לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: Doughcan להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קומבינברוט, 1/2 בצל קצוץ, 1 garlicclove קצוץ, פלפל שלם, טימין, ו bayleaves בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים כתף חזיר;מתבלים במלח ופלפל. תביא לאסימר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כתף חזירכתף חזיר
4
מכסה סיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
העברה לתנור; כתף צמה untilpork הוא רך וגזרים בקלות, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור; תן להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להעביר כתף חזיר אל משטח עבודה.לגרוס בשר עם האצבעות שלך ולהעביר לקערה בינונית. מסננים מיצי מחבת דרך מסננת רשת afine; להוסיף 1/2 מיצי כוס חזיר;להשליך מוצקים מסננת.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
ממיסים חמאה במחבת גדולה על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים 1 בצל קצוץ הנותרים 3 שיני שום קצוצים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים פטריות; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט כל liquidis התאדה, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
מוסיפים יין, מערבבים, משפשפים חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה;לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל הוא כמעטרובע, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מוסיפים חזיר טחון, קינמון וציפורן.לבשל, ערבוב לשבור לחתיכות קטנות, עד חזיר מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
להוסיף תפוח אדמה. לבשל עד תפוחי אדמה הוא רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
14
הסר מהחום. מערבבים חזיר מצורף עם מיצים. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל; בואו להתקרר מעט. Chilluntil קר, על 1 שעה. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
15
מרדדים דיסק בצק 1 על flouredsurface קלות לתוך 12 " עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
העברה לצלחת עוגה, עוזב אוברנג. מלא עם meatmixture מקורר.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
17
רול דיסק בצק הנותרים intoa 10 " עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
מניחים בצק על מילוי בשר.קיפול overhang מעל קרום העליון crimpedges.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
19
מברשת קרום עם חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
20
חותכים 3e2 " חריצים בקרום העליון. צמרמורת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
21
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
22
אופים tortière במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 177°; אופים untilcrust הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 40-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
בואו מגניב במשך 20 דקותלפני ההגשה.