טורטייר דו שאק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל tortière du Shack. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 381 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך, חזיר טחון, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הצריף המזויף, מאך שתיים: מחסנית הצריף הכפולה סדוקה, The Fake Shack (or the Shack Burger at Home), ו כריכי בקתת דגים (מתכונים דומים).
הוראות
קמח דופק, חמאה, ומלח במזון עליהמעבד עד חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
הוסף 1/4 כוס מים ומערבבים רק עד שאגי clumpsform, הוספת מים נוספים על ידי כפית ifdry. מחלקים את הבצק לשניים; לשטח כל חלקיםלדיסק. לעטוף דיסקים בניילון עטיפהכל לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: Doughcan להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
קומבינברוט, 1/2 בצל קצוץ, 1 garlicclove קצוץ, פלפל שלם, טימין, ו bayleaves בסיר בינוני.
מוסיפים כתף חזיר;מתבלים במלח ופלפל. תביא לאסימר על אש בינונית.
העברה לתנור; כתף צמה untilpork הוא רך וגזרים בקלות, על 2 שעות.
להעביר כתף חזיר אל משטח עבודה.לגרוס בשר עם האצבעות שלך ולהעביר לקערה בינונית. מסננים מיצי מחבת דרך מסננת רשת afine; להוסיף 1/2 מיצי כוס חזיר;להשליך מוצקים מסננת.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על mediumheat.
מוסיפים 1 בצל קצוץ הנותרים 3 שיני שום קצוצים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, 5-7 דקות.
מוסיפים פטריות; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט כל liquidis התאדה, 5-7 דקות.
מוסיפים יין, מערבבים, משפשפים חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה;לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל הוא כמעטרובע, כ 5 דקות.
מוסיפים חזיר טחון, קינמון וציפורן.לבשל, ערבוב לשבור לחתיכות קטנות, עד חזיר מבושל דרך, על 5 דקות.
להוסיף תפוח אדמה. לבשל עד תפוחי אדמה הוא רך, כ -10 דקות.
הסר מהחום. מערבבים חזיר מצורף עם מיצים. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל; בואו להתקרר מעט. Chilluntil קר, על 1 שעה. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרדדים דיסק בצק 1 על flouredsurface קלות לתוך 12 " עגול.
העברה לצלחת עוגה, עוזב אוברנג. מלא עם meatmixture מקורר.
רול דיסק בצק הנותרים intoa 10 " עגול.
מניחים בצק על מילוי בשר.קיפול overhang מעל קרום העליון crimpedges.
מברשת קרום עם חלמון ביצה.
חותכים 3e2 " חריצים בקרום העליון. צמרמורת במשך 1 שעה.
אופים tortière במשך 30 דקות. להפחית את החום ל 177°; אופים untilcrust הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 40-50 דקות.
בואו מגניב במשך 20 דקותלפני ההגשה.