קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי)

טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי)
אם יש לך מסקרפונה, שמן זית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli, ו טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את הפרחים, מסקרפונה, ביצה, Parmigiano-רג ' יאנו, מלח ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים היטב כדי ליצור תערובת צפופה אבל לא נוקשה מדי. תניח בצד.
3
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
4
מגלגלים כל כדור אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים כל גיליון לריבועים 5 אינץ'.
6
מניחים כף נדיבה של תערובת הגבינה והפרח במרכז כל ריבוע ומקפלים כל ריבוע, פינה לפינה, כדי ליצור משולש. מקפלים את 2 הפינות האחרות יחד כדי ליצור את טורטלו.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את tortelli על מגש גיליון מאובק בקמח עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת סאוט 14 עד 16 אינץ', מחממים את החמאה עד שהיא מוקצפת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
10
בינתיים, לבשל את טורטלי במים רותחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הבישול, ומוסיפים לפסטה למחבת עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
12
הוסף התזה של מי הפסטה ועלי המרווה וזרוק על חום גבוה 1 דקה מעיל ו emulsify. חלקו את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, גררו פרמג 'יאנו-רג' יאנו מעל, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
13
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
14
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
15
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
16
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך