טורטליני עם רוטב חמאה מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1150 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו כתף חזיר טחונה, פרמג'יאנו-רג' יאנו, עגל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום מרווה ו, דלעת סקווש וחמאה חומה מרווה עם טורטליני, ו Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת סאוט בינונית על להבה נמוכה בינונית משלבים את החמאה והמרווה לאט ממיסים אותם כדי לשלב את הטעמים. לבשל tortellini במים מלוחים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד כל tortellini צפים על גבי הסיר. לאחר tortelloni נעשים לנקז פסטה להזמין 1/2 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
טורטליניname
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים tortelloni במחבת הטחון עם חמאה מומסת ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניname
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את מי בישול הפסטה השמורים וזורקים לשלב. מבשלים כ -30 שניות, לבדוק תיבול ומגישים.;
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. באמצעות מזלג להכות יחד את הביצים ושמן ולהתחיל לשלב את הקמח, מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 1 שעה במקרר.
בתנור הולנדי או תחתית כבדה, סיר גדול, לחמם את החמאה ואת השמן עד שהוא קצף ושוקע.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את תרנגול ההודו, בשר עגל וכתף חזיר ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר משחימים היטב ומתחיל לשחרר כמה מיצי שלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
9
הוסף את prosciutto ו mortadella ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
פרושוטו
10
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
11
מניחים במעבד מזון ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
12
מוסיפים את הביצה ואת Parmigiano-רג ' יאנו ומערבבים היטב לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לפחות 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר טרי ומערבבים שוב. מניחים בצד במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
Parmigiano Reggiano
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(קיבלר)
13
מגלגלים את הפסטה לסדינים בעזרת מכונת פסטה. עבור עובי גיליון הפסטה הרצוי, בהדרגה להעביר את הבצק דרך ההגדרות החל עם הרחב ביותר והמשך להגדרת מספר 9.
עם חותך פסטה או סכין, לחתוך את הפסטה לריבועים 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
מניחים 3/4 כפית מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים למשולשים, לחץ על כל אוויר סביב המילוי, ולחץ כדי לאטום את הקצוות. להביא את הנקודות של הצד הארוך יחד כדי ליצור טבעת, ולאטום בין האצבעות.
16
מניחים את tortellini בצד על מחבת גיליון, לעטוף היטב עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. טורטליני שאינו בשימוש עשוי להיות מאוחסן קפוא עד 2 חודשים.