קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

טורלי תפוחי אדמה ונקניק עם ראגו

טורלי תפוחי אדמה ונקניק עם ראגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טורלי תפוחי אדמה ונקניק עם ראגו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 987 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. אם יש לך ביצה, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב ראגו. ימים בבועה, נקניק ושומר ראגו, ו רוטב פטריות ראגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים תפוחי אדמה ונקניק; מרתיחים עד הנקניק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
להעביר נקניק לצלחת. המשך לבשל תפוחי אדמה עד מכרז, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
לנקז היטב. לקלף תפוחי אדמה חמים; מקום בקערה גדולה. באמצעות מחית יד, מחית תפוחי אדמה כדי להחליק להדביק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים בגבינה, ולאחר מכן 6 מרכיבים הבאים. קוצצים דק נקניק; מערבבים. כיסוי; להגדיר מילוי בצד בטמפרטורת החדר עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
קמח תל על משטח עבודה. הפוך גדול רדוד היטב (כ 5 אינץ ' קוטר) במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיפים ביצים, שמן ומלח היטב. שימוש במזלג, להקציף ביצים, שמן ומלח כדי להתמזג. בהדרגה לעבוד מספיק קמח סביב תערובת ביצה כדי ליצור בצק רך במרכז טבעת הקמח (יישאר קמח). לאסוף בצק לכדור. ללוש את הבצק על משטח העבודה עד חלק וגמיש, עובד יותר קמח אם דביק, על 10 דקות. מכסים את הבצק בפלסטיק; מניחים 45 דקות מנוחה (הבצק יהפוך רך וגמיש).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
פסטה מגלגלת וממלאה
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם מגבות מטבח חלקות או נייר קלף (השתמש קלף אם מתכנן להקפיא טורטלי).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
חותכים בצק ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
11
הפוך את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר. לשטח חתיכת בצק 1 לתוך מלבן. מכסים את החלקים הנותרים בניילון נצמד. מעבירים בצק במכונה 3 פעמים. מקפלים קצוות לא אחידים מעל כדי להפוך את הקצה ישר. להעביר את הבצק דרך המכונה 2 פעמים נוספות, לאבק קלות עם קמח אם דביק. התאם את המכונה להגדרה הצרה הבאה. מעבירים בצק במכונה 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
חותכים רצועת בצק חצי לרוחב לטיפול קל יותר (רצועת הופך להיות ארוך מאוד כפי שהוא מקבל דק יותר). עבודה עם חצי רצועת הבצק ושמירה על החצי השני מכוסה בפלסטיק כדי למנוע ייבוש, חזור על הפעלת הבצק דרך המכונה 3 פעמים על כל הגדרה צרה יותר עד הפסטה היא 1/16 אינץ 'עבה, לאבק בקמח קל מאוד אם דביק (כל רצועת בצק יהיה על 20 אינץ' ו 4 אינץ ' רחב).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
מניחים 1 רצועת בצק על משטח העבודה. החל 3/4 אינץ 'מ 1 צד קצר, טיפה מילוי על ידי ערימת כפית לחופן לאורך 1 צד ארוך של רצועת, המרווח 1 אינץ' בנפרד ועל 1/2 אינץ ' מקצה. מקפלים מול צד ארוך של בצק מעל ערימות של מילוי. לחץ סביב ערימות של מילוי לשחרר כל אוויר, ולאחר מכן לחץ על הבצק בין תלוליות לאטום. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
14
חותכים בצק בין ערימות של מילוי לתוך טורטלי הפרט.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
15
העבר לסדינים מוכנים. לעשות יותר טורטלי עם רצועת בצק שנייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
16
חזור על גלגול חתיכות בצק פסטה שמורות לתוך 2 רצועות, ולאחר מכן מילוי ועיצוב לתוך טורטלי עד כל המילוי משמש. מילואים הנותרים בצק לשימוש נוסף. (טורטלי ניתן לעשות קדימה. אבק בקלילות עם קמח, יריעות כיסוי עם נייר ומקרר עד 4 שעות או להקפיא עד 2 שבועות. לבשל בלי להפשיר.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
סמרטוט
18
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
19
מוסיפים נקניק וטחון עד שכבר לא ורוד, לשבור לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
20
מוסיפים סלרי קצוץ, גזר, בצל, פטרוזיליה, שום ופלפל אדום מרוסק מיובש. לטחון עד ירקות מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
21
מוסיפים ציר עוף ורסק עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד סמרטוט מתעבה מעט מצטמצם 3 כוסות, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות. סמרטוט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
22
הגשה
23
קוק טורטלי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 5 דקות (או 6 דקות אם קפוא). באמצעות מסננת גדולה או מסננת, להעביר טורטלי כדי מסננת להגדיר בקערה. מים ריקים מחשיש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
24
מוסיפים חמאה לאותו סיר; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
25
הוסף טורטלי; לזרוק בעדינות עד חם מצופה חמאה. בינתיים, להביא סמרטוט לרתיחה. תחלק את טורטלי בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
26
טפטוף עם חמאה מחשיש. למעלה עם סמרטוט; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
27
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
28
מגישים עם יותר גבינה וכל סמרטוט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(מקל 1) חמאה(מקל 1) חמאה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר קצוץגזר קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל4larges(חלקית &)(חלקית &)1שן שום, טחוןשן שום, טחון1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, טחוןשן שום, טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1נקניק איטלקי מתוקנקניק איטלקי מתוק3נקניקיות איטלקיות מתוקות, תרמילים הוסרונקניקיות איטלקיות מתוקות, תרמילים הוסרו4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק עוף דל מלח משומרציר עוף או מרק עוף דל מלח משומר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי6קצת קישואים קצוציםגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה1sprigפטרוזיליה איטלקית טרייהפטרוזיליה איטלקית טרייה2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ1צביטהגדול של פלפל אדום מרוסק מיובשגדול של פלפל אדום מרוסק מיובש1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה283פלפל האבנרותפוחי אדמה לבנים (כ -3), לא מסומניםתפוחי אדמה לבנים (כ -3), לא מסומנים