תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טורלי תפוחי אדמה ונקניק עם ראגו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 987 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. אם יש לך ביצה, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב ראגו. ימים בבועה, נקניק ושומר ראגו, ו רוטב פטריות ראגו (מתכונים דומים).
מוסיפים ביצים, שמן ומלח היטב. שימוש במזלג, להקציף ביצים, שמן ומלח כדי להתמזג. בהדרגה לעבוד מספיק קמח סביב תערובת ביצה כדי ליצור בצק רך במרכז טבעת הקמח (יישאר קמח). לאסוף בצק לכדור. ללוש את הבצק על משטח העבודה עד חלק וגמיש, עובד יותר קמח אם דביק, על 10 דקות. מכסים את הבצק בפלסטיק; מניחים 45 דקות מנוחה (הבצק יהפוך רך וגמיש).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
פסטה מגלגלת וממלאה
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם מגבות מטבח חלקות או נייר קלף (השתמש קלף אם מתכנן להקפיא טורטלי).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ
10
חותכים בצק ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
הפוך את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר. לשטח חתיכת בצק 1 לתוך מלבן. מכסים את החלקים הנותרים בניילון נצמד. מעבירים בצק במכונה 3 פעמים. מקפלים קצוות לא אחידים מעל כדי להפוך את הקצה ישר. להעביר את הבצק דרך המכונה 2 פעמים נוספות, לאבק קלות עם קמח אם דביק. התאם את המכונה להגדרה הצרה הבאה. מעבירים בצק במכונה 3 פעמים.
חותכים רצועת בצק חצי לרוחב לטיפול קל יותר (רצועת הופך להיות ארוך מאוד כפי שהוא מקבל דק יותר). עבודה עם חצי רצועת הבצק ושמירה על החצי השני מכוסה בפלסטיק כדי למנוע ייבוש, חזור על הפעלת הבצק דרך המכונה 3 פעמים על כל הגדרה צרה יותר עד הפסטה היא 1/16 אינץ 'עבה, לאבק בקמח קל מאוד אם דביק (כל רצועת בצק יהיה על 20 אינץ' ו 4 אינץ ' רחב).
מניחים 1 רצועת בצק על משטח העבודה. החל 3/4 אינץ 'מ 1 צד קצר, טיפה מילוי על ידי ערימת כפית לחופן לאורך 1 צד ארוך של רצועת, המרווח 1 אינץ' בנפרד ועל 1/2 אינץ ' מקצה. מקפלים מול צד ארוך של בצק מעל ערימות של מילוי. לחץ סביב ערימות של מילוי לשחרר כל אוויר, ולאחר מכן לחץ על הבצק בין תלוליות לאטום. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
חותכים בצק בין ערימות של מילוי לתוך טורטלי הפרט.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
15
העבר לסדינים מוכנים. לעשות יותר טורטלי עם רצועת בצק שנייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
חזור על גלגול חתיכות בצק פסטה שמורות לתוך 2 רצועות, ולאחר מכן מילוי ועיצוב לתוך טורטלי עד כל המילוי משמש. מילואים הנותרים בצק לשימוש נוסף. (טורטלי ניתן לעשות קדימה. אבק בקלילות עם קמח, יריעות כיסוי עם נייר ומקרר עד 4 שעות או להקפיא עד 2 שבועות. לבשל בלי להפשיר.)
מוסיפים ציר עוף ורסק עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד סמרטוט מתעבה מעט מצטמצם 3 כוסות, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות. סמרטוט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
22
הגשה
23
קוק טורטלי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 5 דקות (או 6 דקות אם קפוא). באמצעות מסננת גדולה או מסננת, להעביר טורטלי כדי מסננת להגדיר בקערה. מים ריקים מחשיש.