טורלי תפוחי אדמה ונקניק עם ראגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טורלי תפוחי אדמה ונקניק עם ראגו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 987 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. אם יש לך ביצה, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב ראגו. ימים בבועה, נקניק ושומר ראגו, ו רוטב פטריות ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ונקניק; מרתיחים עד הנקניק מבושל דרך, על 10 דקות.
להעביר נקניק לצלחת. המשך לבשל תפוחי אדמה עד מכרז, כ 15 דקות.
לנקז היטב. לקלף תפוחי אדמה חמים; מקום בקערה גדולה. באמצעות מחית יד, מחית תפוחי אדמה כדי להחליק להדביק.
מערבבים בגבינה, ולאחר מכן 6 מרכיבים הבאים. קוצצים דק נקניק; מערבבים. כיסוי; להגדיר מילוי בצד בטמפרטורת החדר עד 1 שעה.
קמח תל על משטח עבודה. הפוך גדול רדוד היטב (כ 5 אינץ ' קוטר) במרכז.
מוסיפים ביצים, שמן ומלח היטב. שימוש במזלג, להקציף ביצים, שמן ומלח כדי להתמזג. בהדרגה לעבוד מספיק קמח סביב תערובת ביצה כדי ליצור בצק רך במרכז טבעת הקמח (יישאר קמח). לאסוף בצק לכדור. ללוש את הבצק על משטח העבודה עד חלק וגמיש, עובד יותר קמח אם דביק, על 10 דקות. מכסים את הבצק בפלסטיק; מניחים 45 דקות מנוחה (הבצק יהפוך רך וגמיש).
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם מגבות מטבח חלקות או נייר קלף (השתמש קלף אם מתכנן להקפיא טורטלי).
הפוך את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר. לשטח חתיכת בצק 1 לתוך מלבן. מכסים את החלקים הנותרים בניילון נצמד. מעבירים בצק במכונה 3 פעמים. מקפלים קצוות לא אחידים מעל כדי להפוך את הקצה ישר. להעביר את הבצק דרך המכונה 2 פעמים נוספות, לאבק קלות עם קמח אם דביק. התאם את המכונה להגדרה הצרה הבאה. מעבירים בצק במכונה 3 פעמים.
חותכים רצועת בצק חצי לרוחב לטיפול קל יותר (רצועת הופך להיות ארוך מאוד כפי שהוא מקבל דק יותר). עבודה עם חצי רצועת הבצק ושמירה על החצי השני מכוסה בפלסטיק כדי למנוע ייבוש, חזור על הפעלת הבצק דרך המכונה 3 פעמים על כל הגדרה צרה יותר עד הפסטה היא 1/16 אינץ 'עבה, לאבק בקמח קל מאוד אם דביק (כל רצועת בצק יהיה על 20 אינץ' ו 4 אינץ ' רחב).
מניחים 1 רצועת בצק על משטח העבודה. החל 3/4 אינץ 'מ 1 צד קצר, טיפה מילוי על ידי ערימת כפית לחופן לאורך 1 צד ארוך של רצועת, המרווח 1 אינץ' בנפרד ועל 1/2 אינץ ' מקצה. מקפלים מול צד ארוך של בצק מעל ערימות של מילוי. לחץ סביב ערימות של מילוי לשחרר כל אוויר, ולאחר מכן לחץ על הבצק בין תלוליות לאטום. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
חותכים בצק בין ערימות של מילוי לתוך טורטלי הפרט.
העבר לסדינים מוכנים. לעשות יותר טורטלי עם רצועת בצק שנייה.
חזור על גלגול חתיכות בצק פסטה שמורות לתוך 2 רצועות, ולאחר מכן מילוי ועיצוב לתוך טורטלי עד כל המילוי משמש. מילואים הנותרים בצק לשימוש נוסף. (טורטלי ניתן לעשות קדימה. אבק בקלילות עם קמח, יריעות כיסוי עם נייר ומקרר עד 4 שעות או להקפיא עד 2 שבועות. לבשל בלי להפשיר.)
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים נקניק וטחון עד שכבר לא ורוד, לשבור לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, על 2 דקות.
מוסיפים סלרי קצוץ, גזר, בצל, פטרוזיליה, שום ופלפל אדום מרוסק מיובש. לטחון עד ירקות מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים ציר עוף ורסק עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד סמרטוט מתעבה מעט מצטמצם 3 כוסות, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות. סמרטוט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור.)
קוק טורטלי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 5 דקות (או 6 דקות אם קפוא). באמצעות מסננת גדולה או מסננת, להעביר טורטלי כדי מסננת להגדיר בקערה. מים ריקים מחשיש.
מוסיפים חמאה לאותו סיר; נמסים על חום בינוני-גבוה.
הוסף טורטלי; לזרוק בעדינות עד חם מצופה חמאה. בינתיים, להביא סמרטוט לרתיחה. תחלק את טורטלי בין הצלחות.
טפטוף עם חמאה מחשיש. למעלה עם סמרטוט; מפזרים גבינה.
מגישים עם יותר גבינה וכל סמרטוט שנותר.