קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

טורנידו עטוף בבייקון עם סוקוטש קיץ

טורנידו עטוף בבייקון עם סוקוטש קיץ
טורנידו עטוף בבייקון עם סוכות קיץ יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא צדפות ים, שיפודים, שעועית לימה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו חוסם עורקים עטוף בבייקון ומרווה, לחמניות צדפות עטופות בבייקון, ו Succotash הקיץ עם בייקון קרוטונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבנות אש רב ברמה בגריל: להשאיר 1/4 של התחתון ללא גחלים, בנק הגחלים ב 3/4 הנותרים של הגריל כך שהם 3 פעמים גבוה בצד אחד כמו בצד השני. כאשר הגחלים מוצתים כל והטמפרטורה ירדה בינוני (להחזיק יד על 5 אינץ ' מעל רשת הגריל, מעל האזור שבו גחלים הם העמוקים ביותר, במשך 4 עד 5 שניות), הגריל מוכן לבשל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום בינוני גבוה עד שהוא הפך כמות טובה של שומן, אבל לא החל צבע או להתקמט, על 4 דקות (בייקון צריך להיות מבושל באמצע הדרך, זה צריך להישאר גמיש).
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
הסר מהחום.
4
חוט את הצדפות על שיפודים, לשים 3 על כל שיפוד, זיג zagging עם חתיכת בייקון סביב כל שלישיית צדפות, אבטחת אותו בחלק העליון והתחתון עם קיסמים, או מאובטח עם שיפוד שני.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מפזרים את השיפודים בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז מניחים על הגריל בצד עם גחלים פחות ומבשלים עד שהצדפות אטומות כל הדרך, כ 5 עד 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מוסיפים את התירס, שעועית לימה, עגבניות, מרווה, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל החומרים הם נחמדים וחמים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
כדי לשרת, במקום על 1/4 של succotash על כל צלחת, העליון עם שיפודים 2.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
הערה של קוק: נסה להשתמש בצדפות הגדולות ביותר הזמינות, אם צדפות יבשות זמינות, זה אפילו טוב יותר. כאשר צולה צדפות לצפות בזהירות עבור כל התלקחויות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.