טורנידו עטוף בבייקון עם סוקוטש קיץ
טורנידו עטוף בבייקון עם סוכות קיץ יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא צדפות ים, שיפודים, שעועית לימה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו חוסם עורקים עטוף בבייקון ומרווה, לחמניות צדפות עטופות בבייקון, ו Succotash הקיץ עם בייקון קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
לבנות אש רב ברמה בגריל: להשאיר 1/4 של התחתון ללא גחלים, בנק הגחלים ב 3/4 הנותרים של הגריל כך שהם 3 פעמים גבוה בצד אחד כמו בצד השני. כאשר הגחלים מוצתים כל והטמפרטורה ירדה בינוני (להחזיק יד על 5 אינץ ' מעל רשת הגריל, מעל האזור שבו גחלים הם העמוקים ביותר, במשך 4 עד 5 שניות), הגריל מוכן לבשל.
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום בינוני גבוה עד שהוא הפך כמות טובה של שומן, אבל לא החל צבע או להתקמט, על 4 דקות (בייקון צריך להיות מבושל באמצע הדרך, זה צריך להישאר גמיש).
חוט את הצדפות על שיפודים, לשים 3 על כל שיפוד, זיג zagging עם חתיכת בייקון סביב כל שלישיית צדפות, אבטחת אותו בחלק העליון והתחתון עם קיסמים, או מאובטח עם שיפוד שני.
מפזרים את השיפודים בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז מניחים על הגריל בצד עם גחלים פחות ומבשלים עד שהצדפות אטומות כל הדרך, כ 5 עד 7 דקות לכל צד.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את התירס, שעועית לימה, עגבניות, מרווה, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל החומרים הם נחמדים וחמים, על 5 דקות.
כדי לשרת, במקום על 1/4 של succotash על כל צלחת, העליון עם שיפודים 2.
הערה של קוק: נסה להשתמש בצדפות הגדולות ביותר הזמינות, אם צדפות יבשות זמינות, זה אפילו טוב יותר. כאשר צולה צדפות לצפות בזהירות עבור כל התלקחויות.