טורפת עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'יפס פשוטות של אמא ... עוגיות שוקולד שיבולת שועל הטובות ביותר, עוגיות שוקולד צ'יפס חמוציות שיבולת שועל (Aka עוגיות חטיף גרנולה), ו עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל הטובות ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מקציפים חמאה, סוכר חום וסוכר לבן יחד עד שמנת.
מוסיפים ביצים ותמצית וניל; מערבבים לשלב. מנפים קמח, קינמון, סודה לשתייה ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת חמאה-סוכר עד עבה וללא גושים. בהדרגה מערבבים שיבולת שועל, 1 כוס בכל פעם, לתוך הבלילה עד מעורב באופן שווה. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
סקופ 1 עד 2 כפות הבלילה ושחרר על תבנית אפייה מוכנה. חזור עם הבלילה שנותרה, שמירה על כ 2 אינץ ' בין כל כף.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של עוגיות משחימים קלות, 9 עד 10 דקות.
תן לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה לפני ההסרה, 30 דקות.