קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

טורצ'טה עם רוטב ורמוט

טורצ'טה עם רוטב ורמוט
טורצ'טה עם רוטב ורמוט היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 690 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות נסו טורצ'טה צלוי עם מחבת, סגול ורמוט, ו קוקטייל ורמוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים זרעי שומר במחבת קטנה על חום בינוני. טוסט, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברה למטחנת תבלינים, להוסיף פלפל, וטוחנים לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים מלח, רוזמרין, שום, פתיתי פלפל אדום ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
הסר את הקרביים והצוואר מחלל טורקיה; שמור את הצוואר וזרוק את הקרביים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
הסר והשלך כל חוט או פלסטיק מחזיק את הרגליים יחד. יש לשטוף את ההודו בפנים ובחוץ עם מים קרים. ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
מניחים את חזה ההודו למעלה על משטח נקי עם הצוואר מולך. הרם את העור בצוואר, באמצעות האצבעות שלך, לאתר את עצם הבריח (בצורת "V" הפוך) בתוך השריר בין שני חצאי השד. באמצעות סכין חיתוך או דקירה חדה מאוד, לחתוך לאורך עצם הבריח כדי לשחרר אותו. משוך כדי לעקור ולהסיר אותו מהשד; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הסר את העור (המטרה היא להסיר את העור בחתיכה אחת גדולה כדי להשתמש כמו עטיפת turchetta): להפוך את השד בצד טורקיה למטה עם הצוואר מולך. באמצעות סכין קצבים חדה, לחתוך את העור לאורך עמוד השדרה מצוואר לזנב. להרים ולמשוך את העור, לחתוך אותו מן הבשר משני צדי הציפור. (אל תדאגו אם זה קורע מעט.) עצור כאשר אתה מגיע לכנפיים, משאיר את העור עליהם. לעבור על הרגליים: למשוך ולחתוך את העור מן עצמות הירך, ולאחר מכן למשוך אותו מעל מקלות התיפוף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מקלות עוףמקלות עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים את העור סביב הקרסוליים כדי לשחרר אותו. סובב את חזה ההודו שוב עם הצוואר מולך. משוך וחתוך את העור מן השד משני הצדדים עד כמעט כל העור מוסר. הפוך את חזה ההודו למטה שוב עם הצוואר פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4
חותכים את הכנפיים במפרק בין הדירה לדרומט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
הסר את הדירות וקצות הכנף; שים אותם בצד עם הצוואר השמור. משוך וחתך את העור מהכתפיים והרכבות הכנף, משחרר את העור לחלוטין מן הציפור; מניח את העור בצד.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
6
הסר את כתפי הכנף ואת התופים לחלוטין על ידי חיתוך סביב המפרקים הכתף כדי לשחרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
7
מניחים את כל חתיכות הכנף, הצוואר השמור, ואת העור במיכל אטום לקרר.
1
הסר את הרגליים על ידי חיתוך ראשון סביב עיגולים קטנים עגולים של בשר כהה (שנקרא צדפות) משני צדי עמוד השדרה, שמירה על הבשר הכהה מחובר לרגליים. פופ את הרגליים החוצה עד מפרקי הירך חשופים, ואז לחתוך סביב המפרקים ודרך הבשר בירכיים כדי להסיר את הרגליים. סובב את חזה ההודו כלפי מעלה עם הצוואר מולך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2
הסר את השדיים ואת tenderloins על ידי חיתוך צוואר אל זנב לאורך עצם החזה ומושך וחותך את הבשר משני הצדדים של כלוב הצלעות. להפריד את tenderloins מן השדיים ולהניח את שניהם בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
הסר את הגיד הגדול המריץ את אורך הפילה על ידי החזקת קצה אחד של הגיד במגבת נייר וגירוד הבשר ממנו בסכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הסר את הבשר מן הרגליים, הקפד גם להסיר את העצמות דקות, עדינות; להגדיר את הבשר בצד ולהשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר כל עור כסף, עצמות, גידים, ושומן מן הרגל, השד, בחזרה, בשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
חותכים כל שד במחצית לרוחב.
5
חותכים את שתי חתיכות השד עבה במחצית אופקית כדי להפוך 2 חתיכות דק יותר. לשקול את בשר טורקיה ולהעביר אותו לקערה גדולה. עבור כל קילו של בשר, להוסיף 1 כף של לשפשף שומר-רוזמרין שמורות. לדוגמה, עבור 8 קילו של בשר, להשתמש לשפשף כולו, 8 כפות או 1/2 כוס. (אם אתה לא הבעלים של קנה מידה, טורקיה 12 פאונד יצטרכו כ 5 כפות של לשפשף, טורקיה 15 פאונד על 6 1/2 כפות, טורקיה 18 פאונד על 8 כפות.) לשפשף את הדבק התבלינים ביסודיות לתוך הבשר עד מצופה באופן שווה. מכסים ומקררים בין לילה.למחרת, מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
הסר את חלקי טורקיה, עור, בשר מהמקרר. הכינו את חוט הגבינה והקצב שלכם, כמו גם קערות קטנות ונפרדות של מלח, פלפל, מלית ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
חוט קצביםחוט קצבים
2
להניח את העור טורקיה שמורות, העור החיצוני כלפי מטה, על משטח עבודה. (הניחו את חלקי הצוואר והכנף בצד.) לקצץ את עודף שומן מן העור ולהשליך. מתבלים את העור בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מניחים את חתיכות הבשר בשכבה זוגית אחת על העור, לסירוגין בין בשרים לבנים וכהים, כך שהעור מכוסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מורחים את המילוי באופן שווה על הבשר, לחיצה על למטה בעדינות כך שהוא שומר. החל מאחד הקצוות הקצרים, לגלגל את טורקיה בחוזקה לתוך צינור גדול. לשפשף את טורקיה רול עם שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים את הגליל על הגבינה, בצד התפר למטה, לעטוף את הגבינה בחוזקה סביבו. חזק לאסוף את הגבינה עודף בקצה אחד של הגליל ולקשור אותו עם חוט כדי לסגור. המשך לקשור את החוט לרוחב לאורך הגליל בסביבות 1-1 / 2 אינץ', חיתוך זה לפי הצורך. סיום על ידי איסוף הדוק את cheesecloth עודף בקצה השני וקשירת אותו סגור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
חוט קצביםחוט קצבים
6
מניחים את הסלרי, בצל, וצוואר תרנגול הודו שמור חתיכות כנף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
טפטוף בנדיבות עם שמן זית, העונה עם מלח ופלפל, לזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
מוסיף את היין, רוזמרין, קורנית, עלה דפנה, וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מניחים מדף קלייה במחבת הצלייה ועל תערובת הבצל, ואז מניחים את הטורצ ' טה, בצד התפר למטה, על המדף. צלוי עד השחמה קלה, כ 40 דקות, באמצעות שני מלקחיים כדי להפוך את turchetta באמצע זמן הבישול.מקטינים את החום ל-325 ° F וממשיכים לצלות, לדפדף ולהשחיל את הטורצ ' טה עם מיצי מחבת כל 30 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 74° במדחום שנקרא באופן מיידי מוכנס למספר מקומות, כ-1/2 עד 2 שעות נוספות. (אם מיצי המחבת מתחילים להתייבש, להוסיף קצת מים כדי לשמור על המחבת מלהישרף.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
מניחים את מחבת הקלייה על פני שני מבערים מעל חום בינוני גבוה. כאשר מיצי המחבת להרתיח, להוסיף את ורמוט לגרד את תחתית המחבת עם כף עץ לשחרר כל חתיכות משחי. לבשל עד האלכוהול מתאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2
הסר את המחבת מחום ולהשליך את צוואר טורקיה. מסננים את מיצי המחבת דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית חסינת חום או כוס מדידה, לחיצה על מוצקים. זרוק את המוצקים. באמצעות כף, לרפרף כמה שיותר שומן מפני השטח ככל האפשר; להשליך את השומן. כמות מיצי המחבת שנאספו ישתנו. אם יש לך פחות מ 1 1/2 כוסות, להוסיף מספיק מרק עוף כדי להביא אותו עד 1 1/2 כוסות בסך הכל; להגדיר את מיצי פאן בצד.ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא את הקמח ולתת לו בועה, לטאטא כל הזמן, עד שזה הצבע של חמאת בוטנים, על 5 דקות. לאט לטאטא בתערובת מיץ–מרק פאן עד חלקה (להיזהר, זה עלול לבעבע). מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
להעביר את turchetta ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים את החוט עם סכין או מזמרה במטבח ולהשליך. לאט לאט לקלף את הגבינה, להיזהר לא לקרוע את העור. לגלף לתוך 3/4 סיבובים אינץ', להעביר צלחת הגשה, ומגישים עם חתיכות האגף השמורות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חוט קצביםחוט קצבים