טורקיה Butterflied עם זיגוג תפוח-חמוציות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, סוכר חום, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. נסו טורקיה Butterflied עם זיגוג חמוציות, טורקיה Butterflied עם זיגוג עשב ורוטב שרדונה, ו Herbed Roquefort - קציצות הודו ממולא עם זיגוג תפוח חמוציות וירקות סלט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את טורקיה יום או יומיים לפני הקלייה: להביא 3 ליטרים מים, מלח, סוכר חום, זרעי כוסברה, אניס כוכב, פלפל, זנגביל ושום לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
סוכר חום
פלפל
כוכב אניס
שום
ג ' ינג ' ר
טורקיה כולה
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהוסיף 4 כוסות מים קרים; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
מניחים את טורקיה במיכל גדול, יוצקים את המלח על זה, מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלח
4
הסר את ההודו, לייבש אותו היטב לטפוח על כל עם כוסברה הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
טורקיה כולה
5
בואו להתייבש במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
6
הפוך את זיגוג: להביא את סיידר, זנגביל, חמוציות, צ ' ילי, מולסה וחומץ לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד עבה, לטאטא מדי פעם, כ -30 דקות. מסננים את הזיגוג ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
מולסה
חומץ
פלפל צ ' ילי
ג ' ינג ' ר
זיגוג
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
7
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מניחים את שד ההודו על מתלה במחבת צלייה וצולים 1 שעה 10 דקות, או עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 155 עד 16
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מדחום מטבח
9
המשך צלייה, צחצוח עם זיגוג כל 10 דקות, עד חום פריך, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
10
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני גילוף. לחלופין, גריל טורקיה: מחממים גריל בינוני בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
גריל
11
מניחים את השד טורקיה בצד עד בצד הקריר של הגריל (למקם מחבת טפטוף מתחת לאח), לכסות ולבשל עד 165, על 1 שעה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
קריר יותר
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
12
מברשת עם זיגוג וגריל, חשוף, 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
גריל
13
מחממים את הזיגוג הנותר עם כל טפטוף בסיר על אש בינונית ומקציפים בחמאה. לגלף את ההודו ולהגיש עם זיגוג נוסף.