קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

טורקיה Butterflied עם תפוח-זיגוג חמוציות

טורקיה Butterflied עם תפוח-זיגוג חמוציות
טורקיה Butterflied עם זיגוג תפוח-חמוציות נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, סוכר חום, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. נסו טורקיה Butterflied עם זיגוג חמוציות, טורקיה Butterflied עם זיגוג עשב ורוטב שרדונה, ו Herbed Roquefort - קציצות הודו ממולא עם זיגוג תפוח חמוציות וירקות סלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את טורקיה יום או יומיים לפני הקלייה: להביא 3 ליטרים מים, מלח, סוכר חום, זרעי כוסברה, אניס כוכב, פלפל, זנגביל ושום לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
סוכר חוםסוכר חום
פלפלפלפל
כוכב אניסכוכב אניס
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
טורקיה כולהטורקיה כולה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהוסיף 4 כוסות מים קרים; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מניחים את טורקיה במיכל גדול, יוצקים את המלח על זה, מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
4
הסר את ההודו, לייבש אותו היטב לטפוח על כל עם כוסברה הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
טורקיה כולהטורקיה כולה
5
בואו להתייבש במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
6
הפוך את זיגוג: להביא את סיידר, זנגביל, חמוציות, צ ' ילי, מולסה וחומץ לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד עבה, לטאטא מדי פעם, כ -30 דקות. מסננים את הזיגוג ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מולסהמולסה
חומץחומץ
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
זיגוגזיגוג
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים את שד ההודו על מתלה במחבת צלייה וצולים 1 שעה 10 דקות, או עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 155 עד 16
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
9
המשך צלייה, צחצוח עם זיגוג כל 10 דקות, עד חום פריך, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
10
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני גילוף. לחלופין, גריל טורקיה: מחממים גריל בינוני בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
11
מניחים את השד טורקיה בצד עד בצד הקריר של הגריל (למקם מחבת טפטוף מתחת לאח), לכסות ולבשל עד 165, על 1 שעה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
קריר יותרקריר יותר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
12
מברשת עם זיגוג וגריל, חשוף, 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
13
מחממים את הזיגוג הנותר עם כל טפטוף בסיר על אש בינונית ומקציפים בחמאה. לגלף את ההודו ולהגיש עם זיגוג נוסף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
14
צילום: סטיב ג ' ירלט