טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים
נסו חזה הודו מעושן Cajun-brined, Cajun ברוקולי תפוחי אדמה אטריות פיצה: שתי דרכים, ו הודו מלא ברקת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 3 כוסות היקורי או שבבי תפוח אם תרצה, ספוג במים קרים במשך 1 שעה
שלב את הפפריקה הספרדית, אבקת צ 'ילה המקסיקנית החדשה, אבקת שום, אבקת בצל, אורגנו, טימין, צ' ילה דה ארבול וקיין בקערה קטנה.
הסר 1/4 כוס לשימוש נוסף, כגון תבשיל חצילים עם פסטו פלפל אדום ופירורי לחם Cajun. ממיסים את המלח והסוכר ב 2 גלונים מים קרים ב stockpot גדול (לפחות 16 ליטר) או דלי נקי.
לטאטא במחצית לשפשף התבלינים הנותרים, שום, עלי דפנה ובצל.
מוסיפים את טורקיה, מכסים ומקררים או להגדיר במקום קר מאוד (זה נשאר איפשהו בין 32 ל 40 מעלות F) לפחות 12 שעות ועד 24 שעות. לשטוף היטב מתחת למים קרים לטפוח יבש כדי להסיר את המלח.
בואו יבש באוויר במקרר במשך 24 שעות.
בביצה הירוקה הגדולה: אור ארובה גדולה מלאה בפחם בריקטים (כ 5 ליטרים) ומאפשרים לשרוף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה של אפר אפור עדין. רוקן את הגחלים לתוך הגריל. למעלה עם כמה שבבי עץ ספוג אם משתמשים. שים את הצלחת הקרמית, ואז את מתלה הגריל.
שים את הכיסוי ותן לגרר להתחמם.
מברשת טורקיה עם שמן לשפשף את טורקיה כולה (כולל חלל) עם לשפשף תבלין הנותרים. לקשור את הרגליים יחד. התאם את פתחי הגריל כדי לקבל ולשמור על טמפרטורה פנימית של 350 מעלות F. צולה את טורקיה במשך 2 שעות עד 2 שעות ו 15 דקות, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
הסר מן הגריל, אוהל עם לסכל ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
בסין Caja: להכין את לבנות פחם על פי ההוראות המגיעות עם התיבה.
שים את המחבת צלייה עם המתלה שלה (מגיע עם התיבה) בפנים, ולשים את השד בצד טורקיה על המדף. שים על החלק העליון ומלא בפחם. לאחר 30 דקות, הפוך את חזה ההודו כלפי מעלה והמשיך לבשל במשך כ 1 יותר שעה, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
הוסף פחם לפי הצורך על פי הוראות התיבה.
הסר מהקופסה, אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.