קושימומחה
מוכן ב39 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים

טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים
נסו חזה הודו מעושן Cajun-brined, Cajun ברוקולי תפוחי אדמה אטריות פיצה: שתי דרכים, ו הודו מלא ברקת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 כוסות היקורי או שבבי תפוח אם תרצה, ספוג במים קרים במשך 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחיםצ ' יפס תפוחים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1
שלב את הפפריקה הספרדית, אבקת צ 'ילה המקסיקנית החדשה, אבקת שום, אבקת בצל, אורגנו, טימין, צ' ילה דה ארבול וקיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כָּתֵףכָּתֵף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר 1/4 כוס לשימוש נוסף, כגון תבשיל חצילים עם פסטו פלפל אדום ופירורי לחם Cajun. ממיסים את המלח והסוכר ב 2 גלונים מים קרים ב stockpot גדול (לפחות 16 ליטר) או דלי נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לטאטא במחצית לשפשף התבלינים הנותרים, שום, עלי דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את טורקיה, מכסים ומקררים או להגדיר במקום קר מאוד (זה נשאר איפשהו בין 32 ל 40 מעלות F) לפחות 12 שעות ועד 24 שעות. לשטוף היטב מתחת למים קרים לטפוח יבש כדי להסיר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בואו יבש באוויר במקרר במשך 24 שעות.
6
בביצה הירוקה הגדולה: אור ארובה גדולה מלאה בפחם בריקטים (כ 5 ליטרים) ומאפשרים לשרוף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה של אפר אפור עדין. רוקן את הגחלים לתוך הגריל. למעלה עם כמה שבבי עץ ספוג אם משתמשים. שים את הצלחת הקרמית, ואז את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
שים את הכיסוי ותן לגרר להתחמם.
8
מברשת טורקיה עם שמן לשפשף את טורקיה כולה (כולל חלל) עם לשפשף תבלין הנותרים. לקשור את הרגליים יחד. התאם את פתחי הגריל כדי לקבל ולשמור על טמפרטורה פנימית של 350 מעלות F. צולה את טורקיה במשך 2 שעות עד 2 שעות ו 15 דקות, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
הסר מן הגריל, אוהל עם לסכל ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
בסין Caja: להכין את לבנות פחם על פי ההוראות המגיעות עם התיבה.
11
שים את המחבת צלייה עם המתלה שלה (מגיע עם התיבה) בפנים, ולשים את השד בצד טורקיה על המדף. שים על החלק העליון ומלא בפחם. לאחר 30 דקות, הפוך את חזה ההודו כלפי מעלה והמשיך לבשל במשך כ 1 יותר שעה, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
הוסף פחם לפי הצורך על פי הוראות התיבה.
13
הסר מהקופסה, אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Pazo de Galegos Albarino עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
זה 100% אלברינו הוא יין ייחודי באמת אקספרסיבי מגיע גפנים מניבים נמוכה. באמצעות שימוש בתסיסה מלולקטית חלקית, היין מציג רעננות רבה יותר וביטוי ארומטי. יין בצבע קש זה מתגאה בניחוחות של תפוח ירוק, הדרים קלים ונימות פרחוניות. על החיך יין זה הוא התגלמות הטריות עם ביטוי טארט קל של אותו תפוח ירוק והדרים. החומציות הגבוהה במקצת היא סיבה לחגיגה כמו יין זה יהיה זוג להפליא עם כל מספר של מאכלים מתובלים או עשירים יותר.