קושימומחה
מוכן ב39 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים

טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים
נסו חזה הודו מעושן Cajun-brined, Cajun ברוקולי תפוחי אדמה אטריות פיצה: שתי דרכים, ו הודו מלא ברקת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 כוסות היקורי או שבבי תפוח אם תרצה, ספוג במים קרים במשך 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחיםצ ' יפס תפוחים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
שלב את הפפריקה הספרדית, אבקת צ 'ילה המקסיקנית החדשה, אבקת שום, אבקת בצל, אורגנו, טימין, צ' ילה דה ארבול וקיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כָּתֵףכָּתֵף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר 1/4 כוס לשימוש נוסף, כגון תבשיל חצילים עם פסטו פלפל אדום ופירורי לחם Cajun. ממיסים את המלח והסוכר ב 2 גלונים מים קרים ב stockpot גדול (לפחות 16 ליטר) או דלי נקי.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לטאטא במחצית לשפשף התבלינים הנותרים, שום, עלי דפנה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את טורקיה, מכסים ומקררים או להגדיר במקום קר מאוד (זה נשאר איפשהו בין 32 ל 40 מעלות F) לפחות 12 שעות ועד 24 שעות. לשטוף היטב מתחת למים קרים לטפוח יבש כדי להסיר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בואו יבש באוויר במקרר במשך 24 שעות.
6
בביצה הירוקה הגדולה: אור ארובה גדולה מלאה בפחם בריקטים (כ 5 ליטרים) ומאפשרים לשרוף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה של אפר אפור עדין. רוקן את הגחלים לתוך הגריל. למעלה עם כמה שבבי עץ ספוג אם משתמשים. שים את הצלחת הקרמית, ואז את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
שים את הכיסוי ותן לגרר להתחמם.
8
מברשת טורקיה עם שמן לשפשף את טורקיה כולה (כולל חלל) עם לשפשף תבלין הנותרים. לקשור את הרגליים יחד. התאם את פתחי הגריל כדי לקבל ולשמור על טמפרטורה פנימית של 350 מעלות F. צולה את טורקיה במשך 2 שעות עד 2 שעות ו 15 דקות, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר מן הגריל, אוהל עם לסכל ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
בסין Caja: להכין את לבנות פחם על פי ההוראות המגיעות עם התיבה.
11
שים את המחבת צלייה עם המתלה שלה (מגיע עם התיבה) בפנים, ולשים את השד בצד טורקיה על המדף. שים על החלק העליון ומלא בפחם. לאחר 30 דקות, הפוך את חזה ההודו כלפי מעלה והמשיך לבשל במשך כ 1 יותר שעה, עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
הוסף פחם לפי הצורך על פי הוראות התיבה.
13
הסר מהקופסה, אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Pazo de Galegos Albarino עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
זה 100% אלברינו הוא יין ייחודי באמת אקספרסיבי מגיע גפנים מניבים נמוכה. באמצעות שימוש בתסיסה מלולקטית חלקית, היין מציג רעננות רבה יותר וביטוי ארומטי. יין בצבע קש זה מתגאה בניחוחות של תפוח ירוק, הדרים קלים ונימות פרחוניות. על החיך יין זה הוא התגלמות הטריות עם ביטוי טארט קל של אותו תפוח ירוק והדרים. החומציות הגבוהה במקצת היא סיבה לחגיגה כמו יין זה יהיה זוג להפליא עם כל מספר של מאכלים מתובלים או עשירים יותר.