טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה)
טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 188 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1413 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עגבניות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה), פשטידת הודו בסגנון הולנדי, ו בסגנון ניו ג'רזי טורקיה סלופי ג' ו.
הוראות
1
מתבלים את חתיכות ההודו במלח ופלפל ומניחים בביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
2
מסננים כדי להסיר את עודף dredge בפירורי לחם, לחיצה על המעיל כל 1 באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
שכב על צלחת להכניס למקרר 1 שעה.
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
במחבת סאוט בגודל 14 עד 16 אינץ ' (גדולה מספיק כדי להחזיק את כל 4 חתיכות טורקיה בו זמנית) על אש בינונית, מחממים את השמן והחמאה עד שהחמאה מתפזרת ומתפזרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את חתיכות טורקיה במחבת ומבשלים לאט עד חום זהוב בצד 1, על 6 עד 7 דקות. אל תמהר צעד זה או שהם ישרפו. תסתובב ותבשל את הצד השני. כאשר שני הצדדים הם חום זהוב, יוצקים את רוטב העגבניות ומניות עוף סביב הבשר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום