קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה)

טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה)
טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 188 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1413 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עגבניות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה), פשטידת הודו בסגנון הולנדי, ו בסגנון ניו ג'רזי טורקיה סלופי ג' ו.

הוראות

1
מתבלים את חתיכות ההודו במלח ופלפל ומניחים בביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
מסננים כדי להסיר את עודף dredge בפירורי לחם, לחיצה על המעיל כל 1 באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
שכב על צלחת להכניס למקרר 1 שעה.
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
במחבת סאוט בגודל 14 עד 16 אינץ ' (גדולה מספיק כדי להחזיק את כל 4 חתיכות טורקיה בו זמנית) על אש בינונית, מחממים את השמן והחמאה עד שהחמאה מתפזרת ומתפזרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את חתיכות טורקיה במחבת ומבשלים לאט עד חום זהוב בצד 1, על 6 עד 7 דקות. אל תמהר צעד זה או שהם ישרפו. תסתובב ותבשל את הצד השני. כאשר שני הצדדים הם חום זהוב, יוצקים את רוטב העגבניות ומניות עוף סביב הבשר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים 1 פרוסה פרושוטו על כל חתיכה ומפזרים פרמזן מגולח ומקום, חשוף, בתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר ומניח על מגש מנה מחומם.
9
טפטוף עם כפות של הרוטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום