טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה)
טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 188 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1413 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עגבניות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה), פשטידת הודו בסגנון הולנדי, ו בסגנון ניו ג'רזי טורקיה סלופי ג' ו.
הוראות
1
מתבלים את חתיכות ההודו במלח ופלפל ומניחים בביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מסננים כדי להסיר את עודף dredge בפירורי לחם, לחיצה על המעיל כל 1 באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3
שכב על צלחת להכניס למקרר 1 שעה.
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
במחבת סאוט בגודל 14 עד 16 אינץ ' (גדולה מספיק כדי להחזיק את כל 4 חתיכות טורקיה בו זמנית) על אש בינונית, מחממים את השמן והחמאה עד שהחמאה מתפזרת ומתפזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מניחים את חתיכות טורקיה במחבת ומבשלים לאט עד חום זהוב בצד 1, על 6 עד 7 דקות. אל תמהר צעד זה או שהם ישרפו. תסתובב ותבשל את הצד השני. כאשר שני הצדדים הם חום זהוב, יוצקים את רוטב העגבניות ומניות עוף סביב הבשר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מניחים 1 פרוסה פרושוטו על כל חתיכה ומפזרים פרמזן מגולח ומקום, חשוף, בתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר ומניח על מגש מנה מחומם.
9
טפטוף עם כפות של הרוטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום
13
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.