טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה)
טורקיה Cotolette alla Romagnola (טורקיה בסגנון רומאניה) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 188 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1413 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עגבניות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Tacchino alla Bolognese (טורקיה, סגנון בולוניה), פשטידת הודו בסגנון הולנדי, ו בסגנון ניו ג'רזי טורקיה סלופי ג' ו.
הוראות
1
מתבלים את חתיכות ההודו במלח ופלפל ומניחים בביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מסננים כדי להסיר את עודף dredge בפירורי לחם, לחיצה על המעיל כל 1 באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3
שכב על צלחת להכניס למקרר 1 שעה.
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
במחבת סאוט בגודל 14 עד 16 אינץ ' (גדולה מספיק כדי להחזיק את כל 4 חתיכות טורקיה בו זמנית) על אש בינונית, מחממים את השמן והחמאה עד שהחמאה מתפזרת ומתפזרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את חתיכות טורקיה במחבת ומבשלים לאט עד חום זהוב בצד 1, על 6 עד 7 דקות. אל תמהר צעד זה או שהם ישרפו. תסתובב ותבשל את הצד השני. כאשר שני הצדדים הם חום זהוב, יוצקים את רוטב העגבניות ומניות עוף סביב הבשר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים 1 פרוסה פרושוטו על כל חתיכה ומפזרים פרמזן מגולח ומקום, חשוף, בתנור במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר ומניח על מגש מנה מחומם.
9
טפטוף עם כפות של הרוטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.