אם יש לכם רוטב פסטה טעים משפחת קלאסיקו, שום, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: כריך איטלקי הודו, דגים איטלקית, ו איטלקית אמפיאנית.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים פסטה בסיר גדול לפי הוראות החבילה, השמטת מלח והוספת ירקות למים רותחים לרגע האחרון; לנקז. חזור לפן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט גבינה מגורסת; מערבבים קלות. מערבבים 1/2 כוס גבינה מגורסת; כפית לתוך 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת מרוססת עם ספריי בישול. למעלה עם שאריות גבינה קרועה; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים 30 דקות. או עד מחומם דרך, חושף במשך 10 דקות האחרונות.