טורקיה Marsala מקמפבל של
טורקיה Marsala מקמפבל של יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המשקאות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שמן canolan, מרק פטריות זהב תמצית® campbell ' s, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: המבורגר הודו ליד המטבח של קמפבל, טורקיה Marsala, ו טורקיה Marsala - באמצעות שאריות.
הוראות
מתבלים את ההודו במלח ופלפל שחור.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את טורקיה ומבשלים 2 דקות או עד השחמה משני הצדדים.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השום ומבשלים ומערבבים במשך 30 שניות.
הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיף את היין והחום לרתיחה, ערבוב לגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מבשלים 1 דקה או עד היין מופחת בחצי.
מערבבים את המרק ומים וחום לרתיחה. החזר את ההודו למחבת. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 2 דקות או עד שהודו מבושל דרך.
מגישים את טורקיה ורוטב על הפטוצ ' יני.