טורקיה Satsuma מתוק ומתובל
טורקיה Satsuma מתוק ומתובל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. אם יש לך דבק תמרינדי, מקטעים תפוז מנדרינה satsuma, ירכיים טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טורטה הודו מתוק ומתובל, Sweet-מתובל טורקיה Flatbreads, ו קציצות הודו מתובלות ומתוקות.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בתוך תנור חשמלי איטי 5 ליטר ליטר.
יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש.
מפזרים תרנגול הודו עם אבקת חמישה תבלינים ומלח.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף טורקיה; לבשל 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים את טורקיה בשכבה אחת מעל תערובת בצל בסיר איטי, חופפים מעט.
הוסף חלקים כתומים. לכסות ולבשל על נמוך במשך 4 שעות.
הסר עצמות מטורקיה; השלך עצמות.
יוצקים חתיכות נוזל ותפוז בישול לתוך סיר בינוני, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
שלב נוזלי בישול שמורות עמילן תירס בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת כתומה בסיר. מביאים לרתיחה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד רוטב מתעבה.
מפזרים בצל ירוק, אם תרצה.