טורקיה Tetrazzini
טורקיה Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמן צמחי, שמנת, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. , שהוא מוצק. נסו טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים טורקיה עם 1/2 כפית אבקת בצל, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים את טורקיה למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
הוסף 1/4 אבקת בצל כפית, שרי, ופטריות למחבת. מכסים ומבשלים 4 דקות או עד פטריות מכרז.
מערבבים אפונה, חלב, שמנת חמוצה, גבינה ומרק בקערה גדולה. קוצצים טורקיה.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, פסטה, טורקיה, ותערובת פטריות לתערובת מרק, משליכים בעדינות לשלב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים פירורי לחם וחמאה בצלחת קטנה, משליכים לשלב.
מפזרים תערובת פירורי לחם על תערובת פסטה.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד מבעבע ומחומם ביסודיות.