טורקיה à La King
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה à La King. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. אם יש לך מלח, לערבב, הקרקע טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: טורקיה A La King, טורקיה A La King, ו טורקיה A La King.
הוראות
תנור חום ל 425°f. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים 2 1/4 כוסות של תערובת ביסקוויק, 2 כפות של גבינת פרמזן, טימין ו 2/3 כוס חלב עד צורות בצק רכות. טיפה בצק על ידי 6 כפות גדולות על גבי גיליון עוגיות.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל טורקיה מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד.
מוסיפים שום, פטריות ופלפל פעמון; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים הנותרים 1/4 תערובת ביסקוויק כוס עד מעורבב. מערבבים אפונה, מלח, פלפל ושאר 2 כוסות חלב. מבשלים עד בועות תערובת מתעבה. מערבבים בגבינת פרמזן הנותרים.
ביסקוויטים מפוצלים ומניחים תחתית על צלחות הגשה בודדות. כפית 1/3 תערובת טורקיה כוס מעל כל ביסקיט תחתון. למעלה עם צמרות ביסקוויט ותערובת טורקיה שנותרה.