טורקיה בורגר
בורגר טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 51 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 672 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מ רשת מזון דורש שום, מלח כשר, רוטב סויה וערמוני מים. 593 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. ציון זה הוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טורקיה בורגר, טורקיה בורגר, ו טורקיה בורגר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו את התנור ל 200 מעלות פרנהייט כדי לשמור על מנת ההמבורגרים הראשונה.
להמבורגרים: מצפים מחבת מוקפצת גדולה בשמן זית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומביאים לאש בינונית-גבוהה. מבשלים את הבצלים עד שהם רכים וארומטיים מאוד, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות. מכבים את האש ומניחים להתקרר.
בקערת ערבוב גדולה שלבו את ההודו, רוטב הסויה, סמבל אולק, הג ' ינג ' ר, ערמוני המים, הכוסברה והבצל והשום המבושלים. (שמרו את תבנית הבצל לבישול ההמבורגרים בהמשך.)
הוסף רבע לחצי כוס מים; זה יעזור להמבורגרים להישאר נחמדים ולחים. בעזרת הידיים, סחטו הכל יחד עד שהם ממש משולבים.
הכינו ובשלו קציצת בודק קטנה כדי להיות בטוחים שההודו באמת מתובל. עונה מחדש במידת הצורך. אם ההמבורגר חסר מלח הוסף עוד סויה או פשוט תן מעט טיפת מלח.
כאשר תערובת ההמבורגר מתובלת כראוי, יוצרים את התערובת ל -4 קציצות בגודל שווה.
מצפים את תבנית המטגן בשמן זית חדש ומביאים לאש בינונית-גבוהה.
מניחים את ההמבורגרים בתבנית. הקפד לא להצטופף במחבת, אם אתה צריך לעבוד בקבוצות קדימה! מבשלים את ההמבורגרים במשך 5 עד 6 דקות מכל צד.
מניחים את הגבינה, אם משתמשים בה, על ההמבורגר ומבשלים עוד 1 דקה.
צולים את הלחמניות בפטם או בטוסטר. שמאר כל צד של הלחמנייה בקלילות עם מאיו סמבאל. שים המבורגר על כל אחת מהלחמניות התחתונות ומעל כל המבורגר עגבנייה, בצל וחסה. לסגור כל המבורגר, לתת לכל אחד למעוך קטן ולאכול אותם!
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
ניתן לשלב המבורגרים מטורקיה עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות כרמי קאפקייקס מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![כרמי קאפקייק מרלו]()
כרמי קאפקייק מרלו
מקורו בכרמים בחוף המרכזי של קליפורניה, מרלו שלנו הוא ביטוי אלגנטי של הענבים. בעל גוף מלא אך חלק, היין מציג ניחוחות של שזיף בשל, דומדמניות אדומות עם טעמים של אוכמניות ודובדבנים אדומים המתפתחים לרמות דקדנטיות של קקאו, תבלינים ואספרסו.