טורקיה בסגנון דרומי בטיגון עמוק
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון דרומי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 63 גרם חלבון 966 גרם של שומן, וסך הכל 8806 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פלפל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. וזה נהדר. נסו עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון דרומי, במיה בטיגון עמוק דרומי, ו ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!} (מתכונים דומים).
הוראות
קרא את טורקיה טיגון עמוק לעשות ואל תעשה (להלן). בקערה קטנה, מערבבים את כל החומרים spice rub עד מעורבב; להפריש. בכוס רדודה או קערת פלסטיק, לערבב את כל החומרים המרינדה עד מלח מומס; להפריש.
הסר giblets והצוואר מטורקיה; לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים; להתייבש ביסודיות עם מגבות נייר. קח טיפול נוסף כדי לייבש הן בתוך חללים, כי מים שנוספו שמן חם יכול לגרום מבעבע מוגזם. כדי לאפשר זרימת שמן טובה דרך חלל, לא לקשור את הרגליים יחד.
חותכים את קצות כנפיים וזנב כי הם יכולים להיתפס בסל הטיגון.
לשפשף בתוך ומחוץ טורקיה עם לשפשף תבלין. להזריק מרינדה לתוך טורקיה, בעקבות כיוונים שהגיעו עם מזרק. מכסים את טורקיה במחבת; מניחים במקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מקום מבער גז חיצוני על עפר ברמה או אזור דשא.
מוסיפים שמן לסיר בישול עד כ 2/3 מלא. קליפ מדחום מטגנים עמוק לקצה של סיר. בהגדרה בינונית-גבוהה, שמן חום עד 191°. (עשוי לקחת 20 עד 40 דקות בהתאם לתנאי טמפרטורה, רוח ומזג האוויר בחוץ.)
מניחים תרנגול הודו, הצוואר למטה, על סל או מתלה. כאשר מדחום מטגנים עמוק מגיע 191°, לאט לאט להוריד טורקיה לתוך שמן חם. רמת השמן תעלה עקב קצף הנגרם על ידי לחות מטורקיה אבל יתייצב בערך 1 דקה.
מיד לבדוק את טמפרטורת השמן; להגביר את הלהבה כך טמפרטורת השמן נשמר ב 177°. אם הטמפרטורה יורדת ל340 או מתחת, שמן יתחיל לחלחל לתוך טורקיה.
טורקיה פריי על 3 עד 4 דקות לכל פאונד, או על 35 עד 42 דקות עבור טורקיה 10-12 קילו. הישאר עם פרייר בכל העת כי חום ייתכן שיהיה צורך מוסדר לאורך הטיגון.
בשעת טיגון מינימלית, להסיר בזהירות את טורקיה כדי לבדוק את doneness. מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא 170 ° F. אם מוכנס לתוך הירך, זה צריך לקרוא 82°. במידת הצורך, להחזיר את טורקיה לשמן ולהמשיך לבשל. כאשר טורקיה נעשית, לתת לנקז כמה דקות.
הסר טורקיה מן המדף; מקום על מגש הגשה. מכסים בנייר כסף; תנו לעמוד 20 דקות לגילוף קל יותר. טורקיה טיגון עמוק של Do and Don ' tswe רוצה ניסיון טורקיה טיגון שלך להיות מוצלח, במיוחד אם זה הפעם הראשונה שלך, אז אספנו תזכורות חשובות אלה. אנא קחו רגע לקרוא אותם לפני שאתם מתכוננים לסעודה טעימה!Do ' sfollow הוראות שימוש וטיפול עבור מטגן עמוק שלך כאשר טורקיה טיגון עמוק, ולסקור את כל הטיפים בטיחות.
מניחים את הטיגון על עפר ברמה או שטח דשא מהבית או המוסך. לעולם אל תטגן תרנגול הודו בתוך הבית, כולל במוסך או בכל מבנה אחר המחובר לבניין.השתמש רק שמנים עם נקודות עשן גבוהות, כגון בוטנים, קנולה או שמן חריע.ללבוש נעליים ישנות שאתה יכול להחליק החוצה בקלות ומכנסיים ארוכים רק במקרה שאתה עושה לשפוך קצת שמן עליך.מיד לשטוף ידיים, כלים, ציוד ומשטחים שבאו במגע עם טורקיה גלם.יש מטף כיבוי בקרבת מקום לבטיחות נוספת.
מגישים את טורקיה מיד לאחר הבישול, ומאחסנים שאריות במקרר בתוך 2 שעות של בישול.אפשר לשמן להתקרר לחלוטין לפני שנפטר ממנו או אחסונו.לעולם אל תטגן על סיפוני עץ או מבנים אחרים שיכולים לעלות באש, ולא מטגנים על בטון, אשר יכול להיות מוכתם על ידי השמן.לעולם אל תשאיר את השמן החם ללא השגחה, ואל תאפשר לילדים או חיות מחמד ליד אזור הבישול.