טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות
טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 803 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם בצל, סלרי, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: טורקיה ולחם תירס מלית עם עגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו מלית לחם תירס עם מרווה ופירות יבשים.
הוראות
מחממים את החמאה בסיר 4 ליטר על אש בינונית.
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד שהם רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים את המרק, תיבול עוף ועגבניות בסיר וחום לרתיחה.
הסר את הסיר מהחום. מערבבים את השקדים, אם תרצה.
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות.
הסר את החבילה של giblets והצוואר מחלל טורקיה. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש. כפית את תערובת המילוי בקלילות לתוך הצוואר ואת חללי הגוף. מקפלים את העור הרופף על תערובת המילוי. לקשור את הקצוות של מקלות התיפוף יחד.
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה.
מברישים את ההודו בשמן. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הבשר, לא נוגע העצם.
צלוי ב 163°. במשך 3 1/2 שעות או עד המדחום קורא165., צולה מדי פעם עם טפטוף מחבת. התחל לבדוק עבור doneness לאחר 3 שעות של זמן קלייה.
תן טורקיה לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.