טורקיה ומילוי לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ומילוי לאפות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. אם יש לך גבינה שוויצרית, טורקיה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו ירקות מלית לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים הודו בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ'. למעלה עם ברוקולי.
בקערה בינונית, מערבבים יחד מרק, שמנת חמוצה וגבינה; מורחים על ברוקולי. בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת מלית ומים חמים; מפזרים על תבשיל.
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד חם תוסס.