קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

טורקיה ופאי רועים בטטה

טורקיה ופאי רועים בטטה
פאי רועים בטורקיה ובטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 497 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם טימין, חצי גבינת שמנת חבילה, בטטות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פאי רועים בטטה והודו, טורקיה ופאי רועים בטטה, ו פאי רועים בטטה בטורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הבטטות לסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מפזרים מלח. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים 2 כפות מהחמאה. לאחר ההיתוך מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל והפטרניפס ומקפיצים עד שהם רכים, כ -6 דקות. מערבבים את טימין ורוזמרין, ולאחר מכן מוסיפים את תרנגול הודו הקרקע. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שההודו שחום ומתפורר, כ -8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את רסק העגבניות, הקמח והווסטרשייר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את מרק העוף, מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים, כ -5 דקות. זה צריך להיראות עבה כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
בינתיים מרוקנים את הבטטות ומוסיפים אותם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
שלב את תפוחי האדמה עם גבינת השמנת, הנותרים 2 כפות חמאה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
שופכים את הביצה לקערה קטנה ומקציפים מעט מתפוחי האדמה החמים כדי למתן, ואז שופכים את תערובת הביצים לקערה. מקציפים במהירות בינונית עם מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מערבבים את האפונה לתערובת ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
יוצקים את תערובת ההודו לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מורחים את תערובת הבטטה מעל, בעזרת הכף שלכם ליצירת מרקם יפה בחלקו העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
אופים עד להשחמה קלה, כ-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®