קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

טורקיה ופאי רועים בטטה

טורקיה ופאי רועים בטטה
פאי רועים בטורקיה ובטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 497 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם טימין, חצי גבינת שמנת חבילה, בטטות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פאי רועים בטטה והודו, טורקיה ופאי רועים בטטה, ו פאי רועים בטטה בטורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הבטטות לסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מפזרים מלח. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים 2 כפות מהחמאה. לאחר ההיתוך מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל והפטרניפס ומקפיצים עד שהם רכים, כ -6 דקות. מערבבים את טימין ורוזמרין, ולאחר מכן מוסיפים את תרנגול הודו הקרקע. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שההודו שחום ומתפורר, כ -8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את רסק העגבניות, הקמח והווסטרשייר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את מרק העוף, מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים, כ -5 דקות. זה צריך להיראות עבה כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
בינתיים מרוקנים את הבטטות ומוסיפים אותם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
שלב את תפוחי האדמה עם גבינת השמנת, הנותרים 2 כפות חמאה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
שופכים את הביצה לקערה קטנה ומקציפים מעט מתפוחי האדמה החמים כדי למתן, ואז שופכים את תערובת הביצים לקערה. מקציפים במהירות בינונית עם מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מערבבים את האפונה לתערובת ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
יוצקים את תערובת ההודו לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מורחים את תערובת הבטטה מעל, בעזרת הכף שלכם ליצירת מרקם יפה בחלקו העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
13
אופים עד להשחמה קלה, כ-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה