קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות22
ציון בריאות35
מגזין

טורקיה מזוגגת משמש של מא ליפו עם בצל קלוי ורוטב שאלוט

טורקיה מזוגגת משמש של מא ליפו עם בצל קלוי ורוטב שאלוט
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלך, טורקיה מזוגגת משמש עם בצל קלוי ורוטב שאלוט עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-22 ומחירו 1 מנות.79 דולר למנה. למנה זו יש 547 קלוריות , 75 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . מתכון זה מבית Allrecipes דורש נקטר משמש, שימור משמש, דבש ומלח. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 88% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טארט תפוחים מזוגג משמש , טוסטים כפריים של ברי עם פטריות בר, חמוציות ושאלוט , ופילה בקלה ברוטב שאלוט לימון גראס .

הוראות

1
מערבבים נקטר משמש, שימורים, ג'ינג'ר ודבש בסיר קטן כבד ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שמסמיך ומצטמצם ל-1-1/4 כוסות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקטר משמשנקטר משמש
משמרמשמר
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
2
לחמאת עשבים: מערבבים 3/4 כוס חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, 3 כפות מרווה טרייה קצוצה, מלח ופלפל בקערה קטנה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
מרווה טרייהמרווה טרייה
20 קופסאות שימורים (2-1/4 אונקיות כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, סחוטים20 קופסאות שימורים (2-1/4 אונקיות כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, סחוטים
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
3
עבור בצל
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
4
תערובת: ממיסים 2 כפות חמאה ללא מלח במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
5
מוסיפים בצל ובצל שאלוט: מטגנים עד לריכוך מאוד וחום בהיר, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככתחמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככת
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
6
ניתן להכין תערובת זיגוג, חמאת עשבים ובצל יום אחד קדימה. מכסים בנפרד ומצננים. מביאים חמאת עשבים לטמפרטורת החדר לפני שממשיכים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
7
מקם את המתלה בשליש התחתון של התנור. מחממים מראש ל-400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
8
לייבש את הודו עם נייר סופג. מתבלים את חלל ההודו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקיפירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
9
מניחים את הודו על רשת ומניחים בתבנית צלייה גדולה. החלק את היד מתחת לעור של חזה הודו כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מורחים מחצית מחמאת עשבים על השד מתחת לעור. אם ממלאים הודו, כף מלית לתוך החלל הראשי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 צרור פטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוצה דק1/2 צרור פטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוצה דק
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
כל אחד מפרמזן, מוצרלה וגבינת רומנו לציפויכל אחד מפרמזן, מוצרלה וגבינת רומנו לציפוי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
11
מניחים את יתרת חמאת העשבים בסיר קטן. מערבבים על אש נמוכה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
12
מברישים חמאה מעל מחוץ להודו. קשרו את הרגליים באופן רופף כדי להחזיק את צורת ההודו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
13
צולים הודו במשך 30 דקות. הורד את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). בשר הודו צלוי שעה 30 דקות, מטפטפים מדי פעם בטפטופי מחבת. אוהל הודו עם נייר כסף כבד; לצלות 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
14
מוסיפים למחבת את תערובת הבצל, 1 קופסת מרק, טימין ו-1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה. צולים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
15
מברישים 1/2 כוס זיגוג חם על הודו. המשך לצלות תרנגול הודו ללא כיסוי עד שמדחום בשר שהוכנס לחלק העבה ביותר של הירך נרשם ל-180 מעלות F, או עד שהמיץ מתבהר כאשר החלק העבה ביותר של הירך מחורר בשיפוד
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
מברישים מדי פעם בזיגוג, ומוסיפים עוד מרק למחבת אם הנוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
17
אופים כ-40 דקות יותר עבור הודו לא ממולא, וכשעה 10 דקות יותר עבור הודו ממולא.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
18
מניחים הודו על מגש, אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים
19
תן לעמוד 30 דקות. שומרים את התערובת במחבת לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
20
יוצקים את תוכן תבנית הצלייה למסננת המונחת מעל קערה גדולה. כף שומן ממיצי מחבת בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
21
מעבירים את תערובת הבצל לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
22
הוסף 1 כוס מיצי מחבת לבלנדר, וטוה עד לקבלת מחית חלקה, הוסף עוד מיצי מחבת ומרק עוף במידת הצורך כדי לדלל את הרוטב לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 צנצנת (8-1/2 אונקיות) עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מרוקנות1 צנצנת (8-1/2 אונקיות) עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מרוקנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
23
מעבירים את הרוטב לסיר גדול וכבד, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהצבע מעמיק, מורידים כל קצף, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקיפירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
1 צנצנת (8-1/2 אונקיות) עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מרוקנות1 צנצנת (8-1/2 אונקיות) עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מרוקנות
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש