טורקיה ממולאת טקסס של פרנסיס באטלר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה טקסס ממולאת Tamale של פרנסיס באטלר. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 469 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, שיני שום, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת טמל טורקיה, תבשיל טמל הודו, ו עוגת טמלה טורקיה # SundaySupper.
הוראות
מניחים מתלה תנור במיקום התחתון במרכז ומחממים את התנור ל-350 ° F. מניחים מתלה קלייה גדול בצורת V בתוך מחבת צלייה רדודה.
דופק את שאלוט, שום, צ ' ילי, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל במעבד מזון עד קצוץ דק. עם ריצת מעבד מזון, להוסיף את החמאה, חתיכה אחת בזמן, ולעבד עד צורות להדביק.
בקערה גדולה, להתפורר tamales ושימוש במזלג, מערבבים בתירס. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
תייבש את תרנגול ההודו. באמצעות שיפודי מתכת או קיסמים, לאבטח את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה, ואז לתחוב את הכנפיים של טורקיה מאחורי הגב שלה.
דחוף את תערובת הטמל לתוך חלל תרנגול ההודו וקשור את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מניחים את טורקיה במדף מוכן, השד למעלה, ולשפשף עם תערובת החמאה. מכסים את ההודו באופן רופף בנייר כסף וצלי במשך 1 שעה, צולה עם טפטוף מחבת כל 20 דקות.
לחשוף ולצלות במשך 30 עד 45 דקות, עד העור הוא השחמה היטב ו מדחום מיד לקרוא רושם 175°f בירכיים ומקלות תיפוף ו 165°f בשד ומילוי.
להעביר את טורקיה מגש הגשה או לוח גילוף ולתת לנוח במשך 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה.
לגלף את ההודו ולהגיש עם מלית tamale.
Reprinted with permission from One Big Table: A Portrait of American Table by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster