טורקיה סקילט עם ירקות קלויים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? טורקיה מחבת עם ירקות קלויים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 463 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עור על חזה הודו, מלח כשר ופלפל, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 93%. נסו טורקיה סקילט עם ירקות קלויים, עוף וירקות קלויים במחבת, ו זיטי עם מחבת-ירקות שורש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. לשפשף את עור טורקיה עם 1 כף שמן זית; לשפשף מעל ומתחת לעור עם מיורן, שום, מלח ופלפל.
לצרוב את טורקיה, עור בצד למטה, בלי לזוז, עד הזהב, 4 עד 5 דקות. הפוך את ההודו, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, לחתוך בצד למטה, ומבשלים עד מעט השחמה, 4 עד 5 דקות יותר. לפזר את הסלרי וגזר על הבצל, לטפטף עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הפטריות, טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של טורקיה רושם 160 מעלות F והירקות רכים, 20 עד 25 דקות.
תן טורקיה לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
למנה: קלוריות 371; שומן 15 גרם (רווי 3 גרם); כולסטרול 119 מ "ג; נתרן 671 מ" ג; פחמימות 14 גרם; סיבים 4 גרם; חלבון 44 גרם