קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות38
מגזין

טורקיה עם הרבס דה פרובנס והדרים

טורקיה עם הרבס דה פרובנס והדרים
טורקיה עם Herbes de Provence ו הדר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו תפוזים, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 584 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: הודו צלוי עסיסי עם הרבס דה פרובנס, Herbes de Provence, ו Herbes de Provence.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את טורקיה: למקם את המדף בשליש הנמוך ביותר של התנור מחממים ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
יש לשטוף את ההודו וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מניחים את ההודו על מתלה להגדיר בתוך מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים את טריזי התפוז ולימון, בצל, ו 2 ענפים של כל עשב טרי בחלל טורקיה הראשי. לקשור את הרגליים יחד כדי להחזיק את הצורה של טורקיה. מערבבים 2 כפות חמאה, herbes de Provence, שמן, ו 1 1/2 כפיות של כל מלח ופלפל בסיר קטן על חום בינוני רק עד החמאה נמסה. לשפשף את תערובת החמאה בכל רחבי טורקיה ובין בשר השד טורקיה ועור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
טריז לימוןטריז לימון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מניחים את צוואר טורקיה ו giblets במחבת צלייה. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.)
8
מכסים את חזה טורקיה בנייר כסף. צלי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
יוצקים 3 כוסות מרק לתוך המחבת ומערבבים לגרד כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף את שאר הענפים של עשבי תיבול טריים למחבת. צלי את ההודו ל-40 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר את רדיד מן טורקיה; לשפוך 1 כוס יותר של מרק לתוך המחבת. המשך צליית טורקיה עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות f עד 175 מעלות f או עד המיצים לרוץ ברור כאשר החלק העבה ביותר של הירך הוא פירסינג עם שיפוד, צולה מדי פעם עם מיצי פאן, על 1 שעה ו 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
להעביר את טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
בואו לעמוד 30 דקות תוך הכנת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
14
כדי להפוך את הרוטב: מסננים את מיצי המחבת טורקיה מהמחבת הצלייה דרך מסננת לתוך כוס מדידה 4 כוס כוס; להשליך את המוצקים. כפית את השומן מעל מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
מוסיפים מספיק מרק עוף, על 1 עד 2 כוסות, למיצי המחבת כדי למדוד 4 כוסות בסך הכל. ממיסים את החמאה הנותרת בסיר כבד גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק. מבשלים עד הרוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
תגיש את ההודו עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות