טורקיה עם הרבס דה פרובנס והדרים
טורקיה עם Herbes de Provence ו הדר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו תפוזים, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 584 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: הודו צלוי עסיסי עם הרבס דה פרובנס, Herbes de Provence, ו Herbes de Provence.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את טורקיה: למקם את המדף בשליש הנמוך ביותר של התנור מחממים ל 400 מעלות F.
יש לשטוף את ההודו וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מניחים את ההודו על מתלה להגדיר בתוך מחבת צלייה גדולה.
מניחים את טריזי התפוז ולימון, בצל, ו 2 ענפים של כל עשב טרי בחלל טורקיה הראשי. לקשור את הרגליים יחד כדי להחזיק את הצורה של טורקיה. מערבבים 2 כפות חמאה, herbes de Provence, שמן, ו 1 1/2 כפיות של כל מלח ופלפל בסיר קטן על חום בינוני רק עד החמאה נמסה. לשפשף את תערובת החמאה בכל רחבי טורקיה ובין בשר השד טורקיה ועור.
מניחים את צוואר טורקיה ו giblets במחבת צלייה. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.)
מכסים את חזה טורקיה בנייר כסף. צלי במשך 20 דקות.
יוצקים 3 כוסות מרק לתוך המחבת ומערבבים לגרד כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת.
הוסף את שאר הענפים של עשבי תיבול טריים למחבת. צלי את ההודו ל-40 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
הסר את רדיד מן טורקיה; לשפוך 1 כוס יותר של מרק לתוך המחבת. המשך צליית טורקיה עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת 165 מעלות f עד 175 מעלות f או עד המיצים לרוץ ברור כאשר החלק העבה ביותר של הירך הוא פירסינג עם שיפוד, צולה מדי פעם עם מיצי פאן, על 1 שעה ו 30 דקות יותר.
להעביר את טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף.
בואו לעמוד 30 דקות תוך הכנת הרוטב.
כדי להפוך את הרוטב: מסננים את מיצי המחבת טורקיה מהמחבת הצלייה דרך מסננת לתוך כוס מדידה 4 כוס כוס; להשליך את המוצקים. כפית את השומן מעל מיצי המחבת.
מוסיפים מספיק מרק עוף, על 1 עד 2 כוסות, למיצי המחבת כדי למדוד 4 כוסות בסך הכל. ממיסים את החמאה הנותרת בסיר כבד גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק. מבשלים עד הרוטב מתעבה מעט, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.