טורקיה עם מלית
טורקיה עם מלית היא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 942 קלוריות, 122 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 107 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 93%. מתכונים דומים: תרנגול ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את תרנגול ההודו המושלם, מלית הודו קלאסית (השתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו טורקיה ומילוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 1 מחדש שמיש אורגני כותנה לייצר תיק*
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את תרנגול הודו לתוך קערה עמוקה, גבוהה צדדית על הקצה שלה עם המילוי בסופו של דבר. הניחו בצד.
מחממים את מרק העוף במיקרוגל בכלי גדול חסין מיקרוגל.
מניחים פטריות בקערת זכוכית ויוצקים עליהן מרק מחומם. מכסים ומניחים לשבת במשך 35 דקות.
בקערת ערבוב גדולה זורקים את הבצל, הסלרי והפלפל הירוק עם השמן והמלח.
מניחים את הירקות על תבנית גיליון וצולים במשך 35 דקות. במהלך 10 הדקות האחרונות של הבישול מורחים את הלחם הקוביות על הירקות, מחזירים לתנור וממשיכים בבישול.
מסננים פטריות, שומרים 1 כוס נוזלים. קוצצים את הפטריות ומניחים בגדול
קערה חסינת מיקרוגל עם הירקות והלחם, ציר עוף שמור, דובדבנים, אגוזי פקאן, ביצים, מרווה, פטרוזיליה ופלפל שחור. מערבבים היטב כדי לשבור חתיכות לחם. השתמש בידיים שלך כדי לשלב, במידת הצורך.
מחממים את המילוי במיקרוגל על כוח גבוה במשך 6 דקות.
בעוד המילוי הוא חימום, לשפשף את הציפור עם שמן. עבודה במהירות, למקם את המילוי לתוך חלל של תרנגול הודו, כדי למנוע לאבד חום.
מניחים את ההודו לתבנית צלייה, על רשת, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את תבנית הצלייה על המדף האמצעי של התנור. צולים 45 דקות ואז מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס ומבשלים עוד 60 עד 75 דקות או עד שהציפור מגיעה לטמפרטורה פנימית של 170 מעלות צלזיוס.