טורקיה עם מלית נקניק
טורקיה עם מלית נקניק יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. מתכון זה מכין 24 מנות עם 428 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, גזר, קוביות מלית מתובלות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טורקיה עם מלית נקניק, טורקיה עם מלית נקניק, ו נקניק טורקיה ומילוי לחם תירס.
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים את הנקניקיה, הכרוב, הגזר, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את תערובת המלית, קוביות מלית, מרק, תחליף ביצה, שמנת, תיבול עופות, פלפל ומלח.
רגע לפני האפייה, ממלאים את הודו באופן רופף עם 4 כוסות מלית.
מניחים את המילוי שנותר בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מכניסים למקרר עד שמוכן לאפייה. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
אופים, חשופים, ב 325 3 עד 3-1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס בירך קורא 180 עבור תרנגול הודו ו 165 עבור המילוי, צולה מדי פעם עם טפטופים במחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.
מכסים ואופים מלית נוספת במשך 25-30 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה. כיסוי טורקיה ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני הסרת מלית וגילוף טורקיה.