טורקיה עם מלית ערמונים
טורקיה מתכון עם מלית ערמונים יכול להתבצע תוך כ -4 שעות ו -40 דקות. מתכון זה משמש 18. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 81 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 733 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. מתכון זה מ טעם הבית דורש ערמונים, חמאה, הודו וסלרי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים, טורקיה עם מלית ערמונים תפוחים ורוטב סיידר, ו הודו מסורתי יווני עם מלית ערמונים וצנוברים.
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו 2 קילו. של מים לרתיחה.
חותכים "איקס" בכל ערמון; זרוק למים רותחים. מחזירים לרתיחה; מבשלים 5 דקות.
להסיר מהאש; קליפת קליפה חיצונית ועור פנימי. קוצצים גס ערמונים; מניחים בצד.
במחבת קטנה מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים.
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים נקניק, מלית וערמונים.
מוסיפים מרק ומים; לזרוק לערבב.
באופן רופף דברים טורקיה רק לפני צלייה. שיפוד פתחים; לקשור מקלות תיפוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
מברישים בשמן. צלי, לא מכוסה, ב-325 פקי במשך 4-1 / 4 עד 4-3 / 4 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 פקי עבור הודו ו-165 פקי למילוי, מתבשל מדי פעם. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.
מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים את המלית ומגלפים את ההודו. אם תרצה, סמיך טפטופי מחבת לרוטב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר