תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות. מנה אחת מכילה 1280 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לימון, טימין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו מלית עם נקניק איטלקי טורקיה, פטריות, ערמוני מים, פטריות ערמונים, קישואים וראקסית אדומה, ו פטריות בר עם ערמונים וקורנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את טורקיה יום לפני הקלייה: דופק 10 כפות חמאה, 2 כפות טימין קצוץ, פפריקה, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הסירו את הצוואר ואת הקרביים מהתורכיה; השליכו את הכבד ושמרו את הצוואר ואת שאר הקרביים. יבש את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. לשחרר את העור על השד, כפיות להחליק של חמאה מתובלת מתחת וחלק כדי לכסות את הבשר באופן שווה. לשפשף את העור עם שאר חמאה מתובלת. מתבלים את החלל במלח ופלפל וכל מיני דברים עם 2 cipollinis, 3 ענפי קורנית ואת גבעולי הפטרוזיליה. להכניס למקרר, לחשוף, בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בצל צ ' יפוליני
1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מבשלים את הצוואר, ערמונים, מרק ו 4 כוסות מים בסיר בינוני על אש נמוכה, מכוסה חלקית, עד ערמונים הם שמנמנים, 50 דקות עד 1 שעה. מסננים, משליכים את הצוואר, ושומרים את הערמונים ואת מרק בקערות נפרדות. (זה יכול להיעשות יום קדימה.)
להביא את טורקיה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מניחים מדף במיקום הנמוך ביותר של התנור ולהסיר את המתלים האחרים; מחממים ל 400 מעלות. מתבלים את ההודו במלח ופלפל ומכניסים את חצאי הלימון לחלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט. קו מתלה צלייה עם שכבה כפולה של נייר כסף ומניח במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
חוט קצבים
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים את ההודו, השד בצד למטה, על נייר וצלוי 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
הסר את המחבת מהתנור והפוך את שד ההודו כלפי מעלה, משליך את נייר הכסף. צלוי עד חום זהוב מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 160 מעלות, 30 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
בינתיים, להכין את הירקות: להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 12 cipollinis ו 2 עלי קורנית ומבשלים עד הזהב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בצל צ ' יפוליני
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את גזר לבן ומבשלים עד חום בהיר, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
10
הוסף 3 כוסות של מרק ערמונים שמורות ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -12 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד מזוגג, על 10 דקות יותר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ערמונים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
מעבירים את ההודו ללוח חיתוך ומניחים את מחבת הקלייה עם טפטוף על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דק
12
לטאטא בקמח עד השחמה, ואז לטאטא 2 1/2 כוסות של מרק ערמון. מבשלים עד שרוטב מעילים כף, על 5 דקות.