קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות

טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה עם ערמונים מזוגגים, גזר לבן ופטריות. מנה אחת מכילה 1280 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לימון, טימין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו מלית עם נקניק איטלקי טורקיה, פטריות, ערמוני מים, פטריות ערמונים, קישואים וראקסית אדומה, ו פטריות בר עם ערמונים וקורנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את טורקיה יום לפני הקלייה: דופק 10 כפות חמאה, 2 כפות טימין קצוץ, פפריקה, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הסירו את הצוואר ואת הקרביים מהתורכיה; השליכו את הכבד ושמרו את הצוואר ואת שאר הקרביים. יבש את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. לשחרר את העור על השד, כפיות להחליק של חמאה מתובלת מתחת וחלק כדי לכסות את הבשר באופן שווה. לשפשף את העור עם שאר חמאה מתובלת. מתבלים את החלל במלח ופלפל וכל מיני דברים עם 2 cipollinis, 3 ענפי קורנית ואת גבעולי הפטרוזיליה. להכניס למקרר, לחשוף, בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כבדכבד
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מבשלים את הצוואר, ערמונים, מרק ו 4 כוסות מים בסיר בינוני על אש נמוכה, מכוסה חלקית, עד ערמונים הם שמנמנים, 50 דקות עד 1 שעה. מסננים, משליכים את הצוואר, ושומרים את הערמונים ואת מרק בקערות נפרדות. (זה יכול להיעשות יום קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להביא את טורקיה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מניחים מדף במיקום הנמוך ביותר של התנור ולהסיר את המתלים האחרים; מחממים ל 400 מעלות. מתבלים את ההודו במלח ופלפל ומכניסים את חצאי הלימון לחלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט. קו מתלה צלייה עם שכבה כפולה של נייר כסף ומניח במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את ההודו, השד בצד למטה, על נייר וצלוי 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר את המחבת מהתנור והפוך את שד ההודו כלפי מעלה, משליך את נייר הכסף. צלוי עד חום זהוב מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 160 מעלות, 30 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
8
בינתיים, להכין את הירקות: להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 12 cipollinis ו 2 עלי קורנית ומבשלים עד הזהב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים את גזר לבן ומבשלים עד חום בהיר, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
10
הוסף 3 כוסות של מרק ערמונים שמורות ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -12 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד מזוגג, על 10 דקות יותר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ערמוניםערמונים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
מעבירים את ההודו ללוח חיתוך ומניחים את מחבת הקלייה עם טפטוף על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
לטאטא בקמח עד השחמה, ואז לטאטא 2 1/2 כוסות של מרק ערמון. מבשלים עד שרוטב מעילים כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת אחרת, מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
14
מוסיפים את הערמונים השמורים ומבשלים עד קלוי, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים לירקות המזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ערמוניםערמונים
15
להקציף את 2 כפות חמאה קרה, ולאחר מכן מערבבים בחומץ, עירית ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
מגישים את טורקיה עם ירקות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
17
צילום: סטיב ג ' ירלט