קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות100
מגזין

טורקיה עם תפוח-ערמון מלית סיידר רוטב

טורקיה עם תפוח-ערמון מלית סיידר רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה עם תפוח ערמונים מלית סיידר רוטב. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 4601 קלוריות, 688 גרם חלבון ו 185 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, מלאי הודו עשיר, קלבדוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: סיידר תפוחים רוטב טורקיה, הודו בגריל תפוחים עם רוטב סיידר, ו הודו צלוי עם רוטב מחבת תפוחים.

הוראות

1
בקומקום גדול מאוד, משלבים את המים עם 1/4 כוס מלח כשר ומערבבים עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את טורקיה, השד למטה; מקררים במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר את ההודו מן המלח ולייבש אותו מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. מביאים את הציפור לטמפרטורת החדר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
באופן רופף למלא את החללים העיקריים והצוואר של טורקיה עם כ 10 כוסות של מלית תפוח ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מורחים את המילוי הנותר בחמאה זכוכית גדולה, רדודה או צלחת אפייה פורצלן; מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
יוצקים 1 כוס של המניה לתוך מחבת צלייה גדולה ולהגדיר את טורקיה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מוסיפים את החמאה למחבת וצולים את ההודו במשך 30 דקות. תרטיב עם מיצי הפאן. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 וצלה במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את סיידר התפוחים למחבת, מוסיפים את תרנגול ההודו וצולים במשך כ 1 שעה ו -15 דקות, או עד שהעור משחימים בעושר; אם העור על הרגליים חומים מהר מדי, מכסים אותם בנייר כסף. למרוח שוב ולכסות את הציפור כולה בנייר כסף. צולים את ההודו במשך כשעה ו -20 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בירך פנימית רושמת 170 ואת המילוי רושמת 16
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולכסות את הציפור באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
אופים את המילוי בתבנית האפייה במשך 20 דקות, או עד מבושל ופריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
בינתיים, יוצקים את המיצים מן המחבת צלייה לתוך כוס מדידה 1 ליטר; לרפרף את השומן ואת השמורה. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
מוסיפים את 2 כוסות המניה הנותרות למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מהצדדים ומתחת בכפית עץ. להפחית את החום עד בינוני ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את המניה במחבת הצלייה למיצים בכוס המדידה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
16
מסננים את מיצי המחבת לסיר בינוני. כפית 1/4 כוס שומן טורקיה שמורות לתוך קערה קטנה לטאטא בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שומן טורקיהשומן טורקיה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
להקציף 1 כוס מיצי המחבת לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
לטאטא את התערובת לתוך מיצי המחבת בסיר ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, לטאטא לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
מוסיף את קלבדוס ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד לא טעם גס נשאר, על 5 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת. לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
CalvadosCalvados
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סירת רוטבסירת רוטב