טורקיה עם תפוח-ערמון מלית סיידר רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה עם תפוח ערמונים מלית סיידר רוטב. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 4601 קלוריות, 688 גרם חלבון ו 185 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, מלאי הודו עשיר, קלבדוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: סיידר תפוחים רוטב טורקיה, הודו בגריל תפוחים עם רוטב סיידר, ו הודו צלוי עם רוטב מחבת תפוחים.
הוראות
בקומקום גדול מאוד, משלבים את המים עם 1/4 כוס מלח כשר ומערבבים עד שהמלח מתמוסס.
מוסיפים את טורקיה, השד למטה; מקררים במשך 2 ימים.
הסר את ההודו מן המלח ולייבש אותו מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. מביאים את הציפור לטמפרטורת החדר ומתבלים במלח ופלפל.
באופן רופף למלא את החללים העיקריים והצוואר של טורקיה עם כ 10 כוסות של מלית תפוח ערמונים.
מורחים את המילוי הנותר בחמאה זכוכית גדולה, רדודה או צלחת אפייה פורצלן; מכסים בניילון נצמד ומקררים.
יוצקים 1 כוס של המניה לתוך מחבת צלייה גדולה ולהגדיר את טורקיה במחבת.
מוסיפים את החמאה למחבת וצולים את ההודו במשך 30 דקות. תרטיב עם מיצי הפאן. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 וצלה במשך 45 דקות.
מוסיפים את סיידר התפוחים למחבת, מוסיפים את תרנגול ההודו וצולים במשך כ 1 שעה ו -15 דקות, או עד שהעור משחימים בעושר; אם העור על הרגליים חומים מהר מדי, מכסים אותם בנייר כסף. למרוח שוב ולכסות את הציפור כולה בנייר כסף. צולים את ההודו במשך כשעה ו -20 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בירך פנימית רושמת 170 ואת המילוי רושמת 16
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולכסות את הציפור באופן רופף עם נייר.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
אופים את המילוי בתבנית האפייה במשך 20 דקות, או עד מבושל ופריך על גבי.
בינתיים, יוצקים את המיצים מן המחבת צלייה לתוך כוס מדידה 1 ליטר; לרפרף את השומן ואת השמורה. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את 2 כוסות המניה הנותרות למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מהצדדים ומתחת בכפית עץ. להפחית את החום עד בינוני ומבשלים 4 דקות.
מוסיפים את המניה במחבת הצלייה למיצים בכוס המדידה.
מסננים את מיצי המחבת לסיר בינוני. כפית 1/4 כוס שומן טורקיה שמורות לתוך קערה קטנה לטאטא בקמח.
להקציף 1 כוס מיצי המחבת לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
לטאטא את התערובת לתוך מיצי המחבת בסיר ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, לטאטא לעתים קרובות.
מוסיף את קלבדוס ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד לא טעם גס נשאר, על 5 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת. לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב.