קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות20
מגזין

טורקיה צלויה סלבדורית

טורקיה צלויה סלבדורית
טורקיה קלוי Salvadorian עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 315 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי אנצ' ו, זיתים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי דלעת גלם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,זרעי דלעת שבירים כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . נסו הר הודו צלוי חם (כריך הודו חם), הודו צלוי ושמפניה, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במיקום העליון ביותר ומחממים תנור על הגדרת המטגן. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים עגבניות ופלפל פעמון על תבנית האפייה, בצד חתוך למטה. מטגנים על המדף העליון של תנור שחומם מראש עד העורות מתחילים להשחיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מניחים ירקות חרוכים לתוך קערה ולאטום עם ניילון לעטוף קיטור עד עורם לשחרר. מתלה תנור נמוך יותר כדי להכיל מחבת קלייה, ולהפוך את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בינתיים, יוצקים שמן צמחי למחבת צלייה (או מחבת גדולה מספיק כדי להתאים את טורקיה), ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את טורקיה לצרוב מכל הצדדים עד השחמה, על 10 דקות. לאחר ההודו כבר השחמה, למקם את השד בצד לתוך מחבת צלייה, ודברים עם תפוחים לרבעים זיתים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את צ 'ילי אנצ' ו, זרעי דלעת ועלי דפנה. מבשלים ומערבבים עד זרעי דלעת מתחילים להריח קלוי, כ 5 דקות, ואז לשפוך את התערובת לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
לאחר העגבניות והפלפלים מאודים מספיק כי העורות התרופפו, להסיר ולהשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
8
מניחים עגבניות, פלפלים ירוקים, ובצל לתוך הבלנדר עם זרעי דלעת. להתמזג עד שיש לך רוטב סמיך, חלק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט נוזלים מהזיתים אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
זרעי דלעתזרעי דלעת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מברישים את הרוטב על טורקיה, ומניחים לתנור שחומם מראש. מבשלים עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), על 3 שעות, צליעה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק