טורקיה צלויה סלבדורית
טורקיה קלוי Salvadorian עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 315 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי אנצ' ו, זיתים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי דלעת גלם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,זרעי דלעת שבירים כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . נסו הר הודו צלוי חם (כריך הודו חם), הודו צלוי ושמפניה, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור במיקום העליון ביותר ומחממים תנור על הגדרת המטגן. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים עגבניות ופלפל פעמון על תבנית האפייה, בצד חתוך למטה. מטגנים על המדף העליון של תנור שחומם מראש עד העורות מתחילים להשחיר, על 5 דקות.
מניחים ירקות חרוכים לתוך קערה ולאטום עם ניילון לעטוף קיטור עד עורם לשחרר. מתלה תנור נמוך יותר כדי להכיל מחבת קלייה, ולהפוך את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בינתיים, יוצקים שמן צמחי למחבת צלייה (או מחבת גדולה מספיק כדי להתאים את טורקיה), ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את טורקיה לצרוב מכל הצדדים עד השחמה, על 10 דקות. לאחר ההודו כבר השחמה, למקם את השד בצד לתוך מחבת צלייה, ודברים עם תפוחים לרבעים זיתים. תניח בצד.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את צ 'ילי אנצ' ו, זרעי דלעת ועלי דפנה. מבשלים ומערבבים עד זרעי דלעת מתחילים להריח קלוי, כ 5 דקות, ואז לשפוך את התערובת לתוך בלנדר.
לאחר העגבניות והפלפלים מאודים מספיק כי העורות התרופפו, להסיר ולהשליך את העורות.
מניחים עגבניות, פלפלים ירוקים, ובצל לתוך הבלנדר עם זרעי דלעת. להתמזג עד שיש לך רוטב סמיך, חלק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט נוזלים מהזיתים אם תרצו.
מברישים את הרוטב על טורקיה, ומניחים לתנור שחומם מראש. מבשלים עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), על 3 שעות, צליעה מדי פעם.