קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות20
מגזין

טורקיה צלויה סלבדורית

טורקיה צלויה סלבדורית
טורקיה קלוי Salvadorian עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 315 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי אנצ' ו, זיתים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי דלעת גלם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,זרעי דלעת שבירים כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . נסו הר הודו צלוי חם (כריך הודו חם), הודו צלוי ושמפניה, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במיקום העליון ביותר ומחממים תנור על הגדרת המטגן. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים עגבניות ופלפל פעמון על תבנית האפייה, בצד חתוך למטה. מטגנים על המדף העליון של תנור שחומם מראש עד העורות מתחילים להשחיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים ירקות חרוכים לתוך קערה ולאטום עם ניילון לעטוף קיטור עד עורם לשחרר. מתלה תנור נמוך יותר כדי להכיל מחבת קלייה, ולהפוך את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, יוצקים שמן צמחי למחבת צלייה (או מחבת גדולה מספיק כדי להתאים את טורקיה), ומניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את טורקיה לצרוב מכל הצדדים עד השחמה, על 10 דקות. לאחר ההודו כבר השחמה, למקם את השד בצד לתוך מחבת צלייה, ודברים עם תפוחים לרבעים זיתים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את צ 'ילי אנצ' ו, זרעי דלעת ועלי דפנה. מבשלים ומערבבים עד זרעי דלעת מתחילים להריח קלוי, כ 5 דקות, ואז לשפוך את התערובת לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
לאחר העגבניות והפלפלים מאודים מספיק כי העורות התרופפו, להסיר ולהשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
8
מניחים עגבניות, פלפלים ירוקים, ובצל לתוך הבלנדר עם זרעי דלעת. להתמזג עד שיש לך רוטב סמיך, חלק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט נוזלים מהזיתים אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מברישים את הרוטב על טורקיה, ומניחים לתנור שחומם מראש. מבשלים עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך קורא 180 מעלות F (80 מעלות C), על 3 שעות, צליעה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®