תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Ragu טורקיה עם Polentan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 849 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לכם הודו טחון, עלה דפנה, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פולנטה עם נקניק רגו, רגו ירקות עם פולנטה, ו רגו פטריות עם פולנטה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בשמן מחבת עמוק וכבד ו-2 כפות חמאה מעל חום בינוני עד גבוה, מוסיפים בשר, מתבלים עם עופות, מלח ופלפל, מחממים את הבשר וקרמבל, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים רוזמרין, שום, בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה ומבשלים לרכך 7 עד 8 דקות יותר. מערבבים ב רסק עגבניות 1 דקה ואז יין אדום, מערבבים עוד דקה, מוסיפים 1 1/2 ל 2 כוסות מלאי ועגבניות לשבור את העגבניות עם כף. התאם תבלינים, להפחית 12 עד 15 דקות ומגישים מעל פולנטה.