המתכון סביצ'ה צדפות טיילור ביי יכול לספק את התשוקה הדרום אמריקאית שלך בערך 3 שעות ו -10 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 599 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו כוסברה, חלפיניו צ'ילה, עגבניות גפן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו סביצ'ה סקאלופ, סביצ'ה סקאלופ, ו סביצ'ה סקאלופ (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה לא קורוזיבית, מערבבים יחד את מרכיבי המרינדה ומקררים לפחות 2 שעות, רצוי בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
בקערה בינונית מערבבים יחד את מרכיבי הקישוט ונותנים לו להתקרר במקרר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
לחץ על תערובת המרינדה דרך מסננת דקה וזורק מוצקים, שמור על נוזלים מקוררים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים צדפות לנוזל ומאפשרים למרינדה לפחות 1 שעה, או עד שצדפות מופיעות מעט אטומות. מסדרים צדפות בחזרה לקליפותיהם ומעליהם עלי קישוט וכוסברה.
רכיכה בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום.
שרדונה 2018 שלנו מקורו בכרמים בקרנרוס ובאלון קנול. היין מותסס בנירוסטה, ואז בן שלושה חודשים על הגב אלון צרפתי ניטרלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושת פה. שרדונה 100% זה מראה חומציות השמורה בדרך כלל ליינות אל חלד בלבד. זהו שרדונה מאוזן להפליא.
Our 2018 Chardonnay is sourced from vineyards in Carneros and Oak Knoll. Fermented in stainless steel, then aged three months on the lees in neutral French oak, the wine shows great acidity, weight and mouth-feel. This 100% Chardonnay shows acidity normally reserved for stainless only wines. This is a beautifully balanced Chardonnay.