טילפיה עם פסטו כוסברה
אמנון עם כוסברה פסטו (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 78 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לך כוסברה, מיץ ליים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו חלפיניו צלוי-אמנון ליים עם כוסברה-מנצ'גו - פפיטה פסטו קישואים, אמנון כוסברה, ו רוטב יוגורט כוסברה וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הכוסברה, צנוברים, שום למעבד מזון. פירה, להוסיף את הגבינה ואת התהליך. עם ריצת מעבד המזון מוסיפים את שמן הזית. תהליך עד בשילוב.כיוונים (דגים)
מניחים את הפילה בצלחת ושופכים את מיץ הלימון על הדגים, מכסים ומקררים.
תן לדגים להשרות במשך 30 דקות.
במחבת גדולה, מחממים 1 כפית שמן זית על חום בינוני ומטגנים את הדגים כ 4 דקות בכל צד.
מגישים מיד עם כוסברה פסטו על גבי.