קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אללה רומנה

טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אללה רומנה
טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אלה רומנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פנצ'טה, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בקלה, בסגנון רומי: בקלן אלה רומנה, טריפ טריפאן אללה רומנה בסגנון רומי, ו טריפן אלה רומנה (טריפה בסגנון רומי).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מחממים 3 כפות שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומערבבים לאיחוד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מוסיפים 1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש כך שהרוטב יתבשל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
תנו לרוטב להתבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
בינתיים קוצצים גס את פטריות הפורצ ' יני המשוחזרות. לאחר שרוטב העגבניות התבשל 30 דקות, הוסיפו את הפורצ ' יני לרוטב והמשיכו להתבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
קולים כבד, נקניק ופנצ ' טה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כבדכבד
8
מוסיפים את רוטב העגבניות עם הפורצ ' יני ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
9
תנו לרוטב להתבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
במחבת מטגנת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית גבוהה, מחממים 1 כף שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים מעט את האורז וטוסטים, עד להזהבה, כ -2 דקות, מקפידים להפוך את האורז לצלייה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
13
מסירים את האורז מהאש ומשתמשים בכף עץ כדי לערבב פנימה את הפרמיג ' אנו והפטרוזיליה המגוררים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
14
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהם מעורבבים היטב לאורך האורז. בעזרת מרית מורחים את האורז על תבנית עם נייר אפייה או מגש הגשה להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
משמנים קלות את הצדדים והבסיס של קערת ערבוב מתכת 4 ליטר או תבנית עגולה בגודל דומה עם דפנות גבוהות (למשל תבנית קפיצית עם דפנות בגודל 3 אינץ'). אבק את הקערה, הבסיס והדפנות, עם מחצית מפירורי הלחם, מנער כל עודף. כף 1/4 את האורז לקערה ליצירת שכבה אחידה בעובי של כ-3/4 אינץ'. מצקת בזהירות את ראגו הבשר מעל האורז. השתמש באורז שנותר ליצירת שכבה שנייה מעל ראגו הבשר. שמור כל אורז נוסף (אתה לא רוצה שהשכבה תהיה בעובי של יותר מ-3/4 אינץ') לשימוש עתידי. מעל האורז עם פירורי הלחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מצקתמצקת
16
מניחים את טימבלו בתנור ואופים עד פירורי הלחם יוצרים קרום חום זהוב עמוק על גבי, על 1 שעה. אם פירורי הלחם מתחילים להחשיך מהר מדי, מכסים את החלק העליון של הקערה בנייר כסף ומחזירים לתנור למשך שארית זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
17
מוציאים מהתנור והופכים את הטימבלו על מגש הגשה גדול מבלי להסיר את הקערה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
תן לטימבל לנוח 10 דקות, ואז לדפוק עם מפרקי האצבעות למעלה שחרר את הקערה, או פתח את תבנית הקפיץ.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
19
חותכים לטריזים ומגישים מיד.