קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אללה רומנה

טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אללה רומנה
טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אלה רומנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פנצ'טה, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בקלה, בסגנון רומי: בקלן אלה רומנה, טריפ טריפאן אללה רומנה בסגנון רומי, ו טריפן אלה רומנה (טריפה בסגנון רומי).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בסיר בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מחממים 3 כפות שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומערבבים לאיחוד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מוסיפים 1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש כך שהרוטב יתבשל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
תנו לרוטב להתבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
בינתיים קוצצים גס את פטריות הפורצ ' יני המשוחזרות. לאחר שרוטב העגבניות התבשל 30 דקות, הוסיפו את הפורצ ' יני לרוטב והמשיכו להתבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
קולים כבד, נקניק ופנצ ' טה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כבדכבד
8
מוסיפים את רוטב העגבניות עם הפורצ ' יני ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
9
תנו לרוטב להתבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
במחבת מטגנת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית גבוהה, מחממים 1 כף שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים מעט את האורז וטוסטים, עד להזהבה, כ -2 דקות, מקפידים להפוך את האורז לצלייה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
13
מסירים את האורז מהאש ומשתמשים בכף עץ כדי לערבב פנימה את הפרמיג ' אנו והפטרוזיליה המגוררים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
14
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהם מעורבבים היטב לאורך האורז. בעזרת מרית מורחים את האורז על תבנית עם נייר אפייה או מגש הגשה להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
משמנים קלות את הצדדים והבסיס של קערת ערבוב מתכת 4 ליטר או תבנית עגולה בגודל דומה עם דפנות גבוהות (למשל תבנית קפיצית עם דפנות בגודל 3 אינץ'). אבק את הקערה, הבסיס והדפנות, עם מחצית מפירורי הלחם, מנער כל עודף. כף 1/4 את האורז לקערה ליצירת שכבה אחידה בעובי של כ-3/4 אינץ'. מצקת בזהירות את ראגו הבשר מעל האורז. השתמש באורז שנותר ליצירת שכבה שנייה מעל ראגו הבשר. שמור כל אורז נוסף (אתה לא רוצה שהשכבה תהיה בעובי של יותר מ-3/4 אינץ') לשימוש עתידי. מעל האורז עם פירורי הלחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
מצקתמצקת
16
מניחים את טימבלו בתנור ואופים עד פירורי הלחם יוצרים קרום חום זהוב עמוק על גבי, על 1 שעה. אם פירורי הלחם מתחילים להחשיך מהר מדי, מכסים את החלק העליון של הקערה בנייר כסף ומחזירים לתנור למשך שארית זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מוציאים מהתנור והופכים את הטימבלו על מגש הגשה גדול מבלי להסיר את הקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
תן לטימבל לנוח 10 דקות, ואז לדפוק עם מפרקי האצבעות למעלה שחרר את הקערה, או פתח את תבנית הקפיץ.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
חותכים לטריזים ומגישים מיד.