טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אלה רומנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פנצ'טה, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בקלה, בסגנון רומי: בקלן אלה רומנה, טריפ טריפאן אללה רומנה בסגנון רומי, ו טריפן אלה רומנה (טריפה בסגנון רומי).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בסיר בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מחממים 3 כפות שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומערבבים לאיחוד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מוסיפים 1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש כך שהרוטב יתבשל בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
5
תנו לרוטב להתבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
6
בינתיים קוצצים גס את פטריות הפורצ ' יני המשוחזרות. לאחר שרוטב העגבניות התבשל 30 דקות, הוסיפו את הפורצ ' יני לרוטב והמשיכו להתבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
7
קולים כבד, נקניק ופנצ ' טה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כבד
8
מוסיפים את רוטב העגבניות עם הפורצ ' יני ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
9
תנו לרוטב להתבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
10
במחבת מטגנת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית גבוהה, מחממים 1 כף שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים מעט את האורז וטוסטים, עד להזהבה, כ -2 דקות, מקפידים להפוך את האורז לצלייה מכל הצדדים.
משמנים קלות את הצדדים והבסיס של קערת ערבוב מתכת 4 ליטר או תבנית עגולה בגודל דומה עם דפנות גבוהות (למשל תבנית קפיצית עם דפנות בגודל 3 אינץ'). אבק את הקערה, הבסיס והדפנות, עם מחצית מפירורי הלחם, מנער כל עודף. כף 1/4 את האורז לקערה ליצירת שכבה אחידה בעובי של כ-3/4 אינץ'. מצקת בזהירות את ראגו הבשר מעל האורז. השתמש באורז שנותר ליצירת שכבה שנייה מעל ראגו הבשר. שמור כל אורז נוסף (אתה לא רוצה שהשכבה תהיה בעובי של יותר מ-3/4 אינץ') לשימוש עתידי. מעל האורז עם פירורי הלחם שנותרו.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
תערובת עוגה טבעית
מצקת
16
מניחים את טימבלו בתנור ואופים עד פירורי הלחם יוצרים קרום חום זהוב עמוק על גבי, על 1 שעה. אם פירורי הלחם מתחילים להחשיך מהר מדי, מכסים את החלק העליון של הקערה בנייר כסף ומחזירים לתנור למשך שארית זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman