טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אללה רומנה
טימבל בסגנון רומי: טימבלו די ריסו אלה רומנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פנצ'טה, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בקלה, בסגנון רומי: בקלן אלה רומנה, טריפ טריפאן אללה רומנה בסגנון רומי, ו טריפן אלה רומנה (טריפה בסגנון רומי).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בסיר בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מחממים 3 כפות שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומערבבים לאיחוד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מוסיפים 1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש כך שהרוטב יתבשל בעדינות.
תנו לרוטב להתבשל במשך 30 דקות.
בינתיים קוצצים גס את פטריות הפורצ ' יני המשוחזרות. לאחר שרוטב העגבניות התבשל 30 דקות, הוסיפו את הפורצ ' יני לרוטב והמשיכו להתבשל עוד 15 דקות.
קולים כבד, נקניק ופנצ ' טה עד להשחמה.
מוסיפים את רוטב העגבניות עם הפורצ ' יני ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
תנו לרוטב להתבשל עוד 15 דקות.
במחבת מטגנת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית גבוהה, מחממים 1 כף שמן זית עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים מעט את האורז וטוסטים, עד להזהבה, כ -2 דקות, מקפידים להפוך את האורז לצלייה מכל הצדדים.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה.
מסירים את האורז מהאש ומשתמשים בכף עץ כדי לערבב פנימה את הפרמיג ' אנו והפטרוזיליה המגוררים.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהם מעורבבים היטב לאורך האורז. בעזרת מרית מורחים את האורז על תבנית עם נייר אפייה או מגש הגשה להתקררות לטמפרטורת החדר.
משמנים קלות את הצדדים והבסיס של קערת ערבוב מתכת 4 ליטר או תבנית עגולה בגודל דומה עם דפנות גבוהות (למשל תבנית קפיצית עם דפנות בגודל 3 אינץ'). אבק את הקערה, הבסיס והדפנות, עם מחצית מפירורי הלחם, מנער כל עודף. כף 1/4 את האורז לקערה ליצירת שכבה אחידה בעובי של כ-3/4 אינץ'. מצקת בזהירות את ראגו הבשר מעל האורז. השתמש באורז שנותר ליצירת שכבה שנייה מעל ראגו הבשר. שמור כל אורז נוסף (אתה לא רוצה שהשכבה תהיה בעובי של יותר מ-3/4 אינץ') לשימוש עתידי. מעל האורז עם פירורי הלחם שנותרו.
מניחים את טימבלו בתנור ואופים עד פירורי הלחם יוצרים קרום חום זהוב עמוק על גבי, על 1 שעה. אם פירורי הלחם מתחילים להחשיך מהר מדי, מכסים את החלק העליון של הקערה בנייר כסף ומחזירים לתנור למשך שארית זמן הבישול.
מוציאים מהתנור והופכים את הטימבלו על מגש הגשה גדול מבלי להסיר את הקערה.
תן לטימבל לנוח 10 דקות, ואז לדפוק עם מפרקי האצבעות למעלה שחרר את הקערה, או פתח את תבנית הקפיץ.
חותכים לטריזים ומגישים מיד.