טימין-חזה ברווז צלוי עם רוטב תפוזים-יין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז צלוי קורנית עם רוטב תפוזים-יין יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 398 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנית, שאלוט, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט, חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום, ו חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת nonstick עמיד 12 אינץ ' (עם לפחות 2-in.- צדדים גבוהים) מעל חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים גזר, סלרי, שאלוט ושום; מערבבים לעתים קרובות עד שהירקות רפויים מעט ומתחילים להשחים, כ -7 דקות.
מוסיפים יין, מיץ תפוזים, 5 זרדים טימין ועלי דפנה; מגבירים את החום לגובה ומרתיחים, מערבבים מדי פעם, עד שהנוזל מצטמצם בכמחצית והוא מעט מתקתק, כ -15 דקות.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך אמצעי זכוכית; אתה צריך בערך 1 כוס. זרוק ירקות. נגב מחבת יבשה.
לשטוף חזה ברווז להתייבש טפיחה. להבקיע את העור של כל דפוס crosshatch, ביצוע חתכים על סנטימטר זה מזה, דרך העור לתוך שכבת השומן.
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל. הגדר אותו מחבת מעל חום בינוני גבוה; כאשר חם, שכב חזה ברווז, צד העור למטה, במחבת. מבשלים עד שמתחילים להשחים בתחתית, 1 1/2 עד 2 דקות. כף החוצה ולהשליך כל שומן במחבת. הפוך את השדיים מעל ומפזרים באופן שווה עם עלי קורנית.
מעבירים מחבת עם ברווז לתנור 425. צלוי עד השחמה היטב על פני השטח אבל עדיין מעט ורוד במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 20 עד 25 דקות.
להעביר ברווז ללוח חיתוך rimmed ולתת לנוח במקום חם במשך 5 דקות. לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף הפחתת יין כתום ושמנת. מערבבים לעתים קרובות, מגרד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד שהרוטב רותח ומצפה את החלק האחורי של כף בשכבה דקה, 2 עד 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
נחלק את ארוגולה בין שש צלחות. פרוס חזה ברווז על פני הדגן ומאוורר באופן שווה על ארוגולה.
רסס קצת רוטב תפוזים חם-יין על ברווז וירקות.
יוצקים הנותרים לתוך קנקן קטן לעבור, לאורחים להוסיף לפי הטעם.