טיפות בראוני של עוגת פירות
טיפות בראוני עוגת פירות יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, רום, פירות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו טיפות עוגת פירות, בראוניז גרוטאות פירות עם ליקר תפוזים מתובל ושוקולד לבן, ו עוגת פירות לבנה: עוגת הפירות הקלה של ננה ג'פסון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הברנדי, הרום והפירות היבשים בקערה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל עד חם, 1 עד 2 דקות; תן לעמוד 20 דקות.
בינתיים ממיסים את החמאה, השוקולד הלא ממותק והשוקולד צ ' יפס בסיר על אש בינונית, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת חלקה; בואו להתקרר 10 דקות.
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה בינונית.
מערבבים את הביצים, הסוכר המגורר והווניל בקערה גדולה בעזרת כף עץ. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד המומס.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במרץ עד להטמעה. מערבבים פנימה את הפירות היבשים הספוגים והנוזל. מכסים ומקררים עד שהבצק יציב מעט, בערך 1 שעה.
מקם מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות צלזיוס.סקופ כפות בצק במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה על 2 ניירות אפייה לא משומנים.
אופים, מחליפים את מיקום המחבתות באמצע הדרך, עד שהם נפוחים מעט ומניחים מעל, כ -14 דקות.
מניחים להתקרר 5 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים למדפים להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר קונדיטורים.
האופן שבו אתה מודד קמח יכול לעשות הבדל גדול בעוגיות שלך: כף לכוסות מדידה ואז מפלס בעזרת סכין. לא לארוז.